Son Eklenen Haberler!
10:18 | ABD - Türkiye maçına İsmail Yüksek damgası!        -        10:14 | Fenerbahçe'nin 2 yıldızına Premier Lig ve Serie A'dan kanca!        -        10:13 | Ezeli rakipten Bright Osayi Samuel hamlesi! Menajeri görüştü        -        10:08 | Marko Guduric'in ayrılığını Nigel Hayes-Davis duyurdu!        -        01:11 | Fenerbahçe'den stoper hamlesi! Gözler yeniden Almanya'da        -        01:03 | Fenerbahçe seride durumu 2-0 yaptı        -        01:00 | Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a: 'Kulübü bitirdin, çocuklar ağlıyor'        -        00:59 | Sırp golcüden Fenerbahçe'ye kötü haber: Adresi belli oldu!        -        00:55 | Fenerbahçe, yeni futbol direktörünü ve yeni futbol koordinatörünü resmen açıkladı!        -        19:57 | Fenerbahçe'de Dzeko'nun yerine 2 aday! Transfer rekoru
Fenerbahçe'de sadece Harun ve Frey ayrıldı
20.07.2021 - 13:03

Kadro şişkinliği bulunan Fenerbahçe'de takımdan kimse gitmek istemiyor. Takımdan şu ana kadar sadece Harun ve Frey ayrıldı.

Fenerbahçe'nin kadrosunda fazla isim olmasına karşın sadece Harun ve Frey satıldı.

Pek çok oyuncu yüksek maaşları bırakıp gelen teklifleri kabul etmiyor. Kulübe de ciddi bir teklif gelmiş değil.

Yönetim baş ağrısı yaratacak bu durum için yoğun mesai ağrıyor. Teknik direktör Pereira'nın istediği transferler şu ana kadar yapılamadı. TFF, 28 futbolcuya A Takım listesinde lisans veriyor ve liglerin başlamasına 1 aydan az süre kaldı. Portekizli çalıştırıcı kalabalık listede bakalım kimlerin isimlerinin üzerini çizecek.

FORVETLERDEN MEMNUN DEĞİL

Portekizli teknik adam, eldeki forvetlerin ilk kamp etabındaki performansından memnun kalmadı, bu bölgeye mutlaka takviye yapılması yönünde rapor verdi. Orta saha için Paulinho ve Marcos Antonio arasında seçim yapılması bekleniyor. Kanat forvet için ise Yarmolenko ve Arnautoviç için girişimler sürecek. Sarı-Lacivertliler, orta saha için ilk olarak Paulinho'yu gündemine almıştı. Bonservisi elinde olan Sambacı, Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardığı için ülkesinden Greimo'nun yaptığı teklifi geri çevirdi. Ancak yönetim, Shakhtar'lı Marcos Antonio'yu da listeye dahil edince, Paulinho transferi beklemeye alındı. Yönetim, yaşının henüz 21 olması nedeniyle Antonio'yu öncelikli hedef olarak belirledi. Shakhtar ile pazarlıkların uzaması halinde Fenerbahçe, ön anlaşma sağladığı Paulinho'yu İstanbul'a davet ederek imzayı attırmayı planlıyor. Sarı-Lacivertlilerin takviye yapmak istediği bölgelerden biri de kanat forvet. Bu pozisyon için öne çıkan isimler Yarmolenko ve Arnautoviç.

CORNELİUS'UN REFERANSI KJAER

Yeni sezona yapacağı nokta atış transferleriyle en büyük favori takım olarak girmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de Andreas Cornelius transferi önemli bir aşamaya gelmiş durumda. Vitor Pereira'nın pivot santrfor talebinin ardından temasa geçilen ve Parma'dan ayrılacak olan Danimarkalı santrfor, Sarı-Lacivertli kulüp ile alakalı tüm bilgileri tanıdık bir isimden aldı. O kişi Simon Kjaer. Danimarkalı golcünün Fenerbahçe'ye bir adım daha yaklaştığı, müjdeli haberin an meselesi olduğu konuşuluyor.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
vitor pereira
transfer
sözlesme
Diğer Haberler
ABD - Türkiye maçına İsmail Yüksek damgası!
Fenerbahçe'nin 2 yıldızına Premier Lig ve Serie A'dan kanca!
Ezeli rakipten Bright Osayi Samuel hamlesi! Menajeri görüştü
Marko Guduric'in ayrılığını Nigel Hayes-Davis duyurdu!
Fenerbahçe'den stoper hamlesi! Gözler yeniden Almanya'da
Fenerbahçe seride durumu 2-0 yaptı
Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a: 'Kulübü bitirdin, çocuklar ağlıyor'
Sırp golcüden Fenerbahçe'ye kötü haber: Adresi belli oldu!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam