Son Eklenen Haberler!
08:54 | Fenerbahçe'de yıldız transferler geliyor! Şampiyonlar Ligi hesapları        -        08:53 | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Koç'u kabul etti!        -        08:52 | Fenerbahçe'den Bakan Murat Kurum'a ziyaret!        -        08:52 | Fenerbahçe, Zenit ile arasındaki iş birliği anlaşmasını 3 yıl daha uzattı        -        10:41 | İrfan Can'a sürpriz talip! Ezeli rakibe mi gidiyor?        -        10:28 | Kostic’te aradaki fark 1 milyon!        -        13:23 | Fenerbahçe'ye büyük gelir! Bu projelerle kasasını dolduracak        -        08:54 | En-Nesyri gerçeği! Jose Mourinho'dan yeni hamle        -        08:46 | Jose Mourinho takımı uyardı: "Artık her maç zor"        -        08:38 | Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague'deki rakibi belli oldu
Vitor Pereira pivot santrfor istedi! Samatta gelişmesi
14.07.2021 - 13:31

Fenerbahçe Yönetimi, Teknik Direktör Pereira’nın raporu sonrası golcü transferindeki stratejisini tamamen değiştirdi. Portekizli teknik adamın pivot santrfor özellikleri taşıyan bir isim istediği ve çalışmaların bu yönde ilerlediği öğrenildi

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geçen seneden oturmuş ve geniş bir kadrosu olan sarı-lacivertliler şu an için sadece iyi bir golcünün eksikliğini yaşıyor.
Mevcut kadroda Ademi ve Samatta ile yeni transfer Serdar Dursun bulunsa da bu üç ismin yanına kalite bir santrfor takviyesi yapılacak.

Golcü arayışlarında son olarak Boupendza ismi gündemde gelmişti. Devre arasında sarı-lacivertlilerin ilgilendiği futbolcuyla alakalı an itibariyle durum değişti. Bundaki temel sebep Boupendza’nın Teknik Direktör Pereira’nın istediği kriterlere tam olarak uymaması... Portekizli teknik adam pivot santrfor özelliklerinde bir isim arıyor. Yönetime transfer listesini sunan Pereira ilk Fenerbahçe döneminde de bu tip bir golcü olan Fernandao’yu Van Persie’ye tercih etmişti.

Portekizli teknik adam takımın başına geçmeden önce Serdar Dursun ve Caulker transferleri yapılmıştı. Bu transferlerden haberdar olan ve oyuncuları inceleyen çalıştırıcı da alınan isimleri beğenmişti. Transfer çalışmalarında bundan sonra teknik adamın listesinin önemli rol oynayacağı öğrenildi.

Samatta kalabilir

Sarı - lacivertli ekibin geçen sezonki transferlerinden Samatta’nın takımda kalma ihtimali bir hayli yükseldi. 6 milyon euroluk bonservis bedeli ile transfer edilen tecrübeli futbolcunun ayrılması gündeme gelse de an itibariyle yeni sezonda da forma giyme olasılığı arttı. Çalışmalardaki performansıyla da teknik heyetin beğenisi kazanan Samatta farklı özellikleri ile kadroda alternatif oluşturacak. (Milliyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
vitor pereira
aciklama
forvet
samatta
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de yıldız transferler geliyor! Şampiyonlar Ligi hesapları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Koç'u kabul etti!
Fenerbahçe'den Bakan Murat Kurum'a ziyaret!
Fenerbahçe, Zenit ile arasındaki iş birliği anlaşmasını 3 yıl daha uzattı
İrfan Can'a sürpriz talip! Ezeli rakibe mi gidiyor?
Kostic’te aradaki fark 1 milyon!
Fenerbahçe'ye büyük gelir! Bu projelerle kasasını dolduracak
En-Nesyri gerçeği! Jose Mourinho'dan yeni hamle
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Kayserispor
20.04.2025 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam