Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Topuk Yaylası’nda Ali Koç rüzgarı! Samimi görüntüler…
11.07.2021 - 19:46

Topuk Yaylası'nda kamp yapan Fenerbahçe futbol takımını ziyaret eden Başkan Ali Koç, futbolcular ve teknik direktör Vitor Pereira ile görüştü. Pereira'yı görür görmez sarılan Ali Koç'un yeni teknik direktörüyle samimi görüntüleri kameralara yansıdı.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce’nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe, günün ikinci çalışmasını gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde yapılan ilk antrenmanın ardından saat 17.00’de gerçekleştirilen ikinci çalışmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık yapıldı.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmaları ile başladı. Kuvvet yoğun ağırlıklı oyunun ardından şut çalışması yapan sarı-lacivertliler, dar alanda yapılan çift kale maçla idmanı sonlandırdı. Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç sabah saatlerinde takımı ziyaret etti.



Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri’ne giden Başkan Ali Y. Koç ve Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Temelli, Selahattin Baki ve Özgür Özaktaç da antrenmanın bir bölümünü izledi. Futbolcularla selamlaşan ve Teknik Direktör Vitor Pereira ile bir toplantı gerçekleştiren Koç, daha sonra Topuk Yaylası Tesisleri'nden taraftarı selamlayarak helikopterle ayrıldı.



Sarı-lacivertli ekibin idmanını izlemeye çok sayıda taraftar geldi. Kaynaşlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve özel güvenlikler tarafından alınan önlemlerle sarı-lacivertli taraftarlar, gönül verdikleri takımın idmanını yakından izleyebildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da taraftarların yoğun ilgisine kayıtsız kalmayarak yanlarına gitti. Bir süre sarı-lacivertli taraftarlarla sohbet eden Ali Koç, forma da imzaladı. Başkan Koç daha sonra yöneticilerden Burak Kızılhan, Ömer Temelli ve Özgür Özaktaç’la akşam idmanı öncesinde helikopterle tesislerden ayrıldı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
topuk yaylasi
ali koc
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam