Son Eklenen Haberler!
12:36 | Fenerbahçe, Asensio ve Skriniar'da mutlu sona yakın!        -        12:31 | Fenerbahçe'de Mourinho'nun Duran planı ortaya çıktı!        -        12:22 | Fenerbahçe yönetiminden, İrfan Can Kahveci açıklaması        -        12:20 | Archie Brown: Hayır demek mümkün değildi        -        12:19 | Fenerbahçe hazırlık maçında hata yapmadı! Szymanski galibiyeti getirdi        -        20:24 | İtalyan ekipleri, Sofyan Amrabat için devrede!        -        20:22 | Fenerbahçe'den Kang-in Lee atağı!        -        14:18 | Benfica-Fenerbahçe maçının saati sızdırıldı! Portekiz basını duyurdu        -        14:17 | Fenerbahçe'de sezonun ilk hazırlık maçı!        -        14:15 | Fenerbahçe'de Emre Demir, Sakaryaspor'a doğru!
Fenerbahçe'den bütçe için 'temizlik' operasyonu!
22.06.2021 - 14:52

Geçen sezon yapılan 22 transferle kadroyu genişletip, bütçeyi daraltan Sarı-Lacivertliler'de temizlik operasyonu yapılacak.

Yeni sezon öncesinde iddialı ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de önce bütçe operasyonu yapılacak.

Geçen sezon gerçekleştirilen 22 transferle hem kadro oldukça genişlemiş hem de bütçe oldukça daralmıştı. Bu nedenle yönetim transferde çok rahat hareket edemezken, kadroda büyük bir temizlik yapılacağı öğrenildi.

İlk giden Frey oldu

Yıllık maaşı yüksek olan ve gelecek sezon planlamalarında yer almayan isimlerle operasyonu başlatacak olan Kanarya'da gönderilecek ilk ismin senelik 3.5 milyon Euro kazanan Luiz Gustavo olduğu kaydedildi. Brezilyalı orta sahanın ardından Sosa, Tisserand, Zanka, Dirar ve Perrotti'yle de yollar ayrılacak. 1.2 milyon Euro maaşlı Frey'le vedalaşan Sarı-Lacivertliler bu operasyon sonunda sadece maaşlardan minimum 13 milyon Euro (135.8 milyon TL) tasarruf edecek. (Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
gustavo
transfer
Diğer Haberler
Fenerbahçe, Asensio ve Skriniar'da mutlu sona yakın!
Fenerbahçe'de Mourinho'nun Duran planı ortaya çıktı!
Fenerbahçe yönetiminden, İrfan Can Kahveci açıklaması
Archie Brown: Hayır demek mümkün değildi
Fenerbahçe hazırlık maçında hata yapmadı! Szymanski galibiyeti getirdi
İtalyan ekipleri, Sofyan Amrabat için devrede!
Fenerbahçe'den Kang-in Lee atağı!
Benfica-Fenerbahçe maçının saati sızdırıldı! Portekiz basını duyurdu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam