Son Eklenen Haberler!
02:34 | Kerem Aktürkoğlu tarihe geçti! Fenerbahçe'de 18 yıl sonra bir ilk        -        02:33 | Anderson Talisca: Bu şekilde devam edeceğiz        -        02:32 | Jayden Oostwerwolde: Ligde de bana göre iyi gidiyoruz        -        02:31 | Zeki Murat Göle'den Tedesco'ya övgü        -        02:26 | SK Brann 0-4 Fenerbahçe        -        09:29 | Fenerbahçe'de Alexander Sörloth zirvesi!        -        00:34 | Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin yıldızına göz koydu! 'Ocak ayında ayrılacak'        -        00:33 | Maça 1 gün kala kötü haberi Tedesco verdi        -        14:20 | Tedesco oyuncularına seslendi: Ayağa kalkmak için önemli fırsat        -        14:17 | Brann-Fenerbahçe maçının hakemi açıklandı
Obra 'Her şey para değil' dedi, sürpriz takıma göz kırptı
18.06.2021 - 09:03

Fenerbahçe Beko’nun unutulmaz başantrenörü Zeljko Obradovic, geleceği ve NBA’de takım çalıştırıp çalıştırmayacağı ile ilgili soruları yanıtladı.

Fenerbahçe Beko’dan ayrıldıktan sonra basketboldan uzak kalan Zeljko Obradovic parkelere dönme hazırlığında. Sırp koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile ay sonuna kadar hangi takımla anlaşacağının belli olacağını söylemişti.

Obradovic için Partizan iddiası

Ülkesinde Partizan’ın başına geçeceği iddia edilen efsane çalıştırıcıya bu konu soruldu. Sırbistan basınına konuşan Obradovic, “Partizan yetkilileriyle sürekli iletişim içerisindeyim” dedi.

'Bu işten iyi para kazandım'

Açıklamalarının devamında "Tanrı bana bu işi verdi ve ben de iyi para kazandım ama servet dediğiniz şey para değil, arkadaşlardır. Benim çok arkadaşım var ve hepsiyle aramı iyi tutuyorum" diyen deneyimli çalıştırıcı böylece eski kulübü Partizan'a yeşil ışık yaktı.

'Partizan'a da Kızılyılıdz'a da yardımcı olurum'

Bununla beraber tüm Sırp takımlarına yardımcı olmaya çalıştığını vurgulayan Zeljko Obradovic, “Kulübe yardımım dokunacağı her konuda onların yanındayım ama sadece Partizan değil, bütün Sırbistan basketbolu için bu böyle. Partizan ve Kızılyıldız’ın EuroLeague’de olmasını isterim. Belgrad ve Sırbistan basketbolu çok seviyor. Partizan benim için çok şey ifade ediyor" diye konuştu.

Obradovic: NBA'e asla gitmem

Bu arada isminin zaman zaman NBA ile anılması hakkında da yorumda bulunan Obradovic, "NBA'e kesinlikle gitmem. Çünkü NBA takımları Avrupa'dan gelen koçlara güvenmiyor. Bu kırılması zor bir döngü" sözlerini kullanarak dikkat çekti. (Ajansspor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
obradovic
teknik direktör
Diğer Haberler
Kerem Aktürkoğlu tarihe geçti! Fenerbahçe'de 18 yıl sonra bir ilk
Anderson Talisca: Bu şekilde devam edeceğiz
Jayden Oostwerwolde: Ligde de bana göre iyi gidiyoruz
Zeki Murat Göle'den Tedesco'ya övgü
SK Brann 0-4 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Alexander Sörloth zirvesi!
Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin yıldızına göz koydu! 'Ocak ayında ayrılacak'
Maça 1 gün kala kötü haberi Tedesco verdi
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Konyaspor
15.12.2025 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam