Son Eklenen Haberler!
13:36 | Fenerbahçe'nin rakibi Erzurumspor FK! İşte muhtemel 11'ler...        -        13:34 | Fenerbahçe, Yusuf Akçiçek'i Al Hilal'den geri istedi!        -        15:58 | Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu: Youssef En-Nesyri'ye veda        -        15:56 | Sadettin Saran'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a N'Golo Kante teşekkürü        -        01:14 | Fenerbahçe N'Golo Kante'nin transferini TFF'ye bildirdi!        -        01:13 | Sözleşmesi feshedildi! Fenerbahçe'de En-Nesyri ile yollar ayrıldı        -        01:11 | Milan Skriniar PFDK'ye sevk edildi        -        01:10 | FC Barcelona 78-82 Fenerbahçe Beko        -        01:17 | Domenico Tedesco'dan transfer sözleri!        -        01:16 | Marco Asensio: Savaşmaya devam edeceğiz!
Ali Koç’tan boykot çağrısı! "Ligin 1. haftasını oynamayalım"
10.06.2021 - 00:28

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF ve yayıncı kuruluşa gözdağı vermek için gerekirse Süper Lig’in 1. hafta maçlarını boykot etme çağrısında bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Süper Lig’in ilk haftası için boykot çağrısı. Koç, ekonomi basını ile yaptığı sohbette yayıncı kuruluş ve TFF ile yaşadıkları sorunlara değindi.

Ali Koç, Ajansspor ve Radyspor yorumcusu Ceyhun Kuburulu'nun sorusu üzerine verdiği cevapta şunları söyledi:

"Yarısı TL, yarısı dövizle ödenmekle beraber ihale yapıldıktan sonra 500 milyon Dolar'dan ilk kesiği yiyoruz 35 milyon... Bir şekilde kur sabitleniyor. Dakika bir, gol bir. Bir sezon geçiyor ihale şartlarında oynanmaya başlanıyor.

'Hem kur sabitleniyor hem indirim isteniyor'

Kur 2.26'da fiksleniyor. Bir sene sonra 2018-19'da bir daha sabitlenme oluyor, kur 3.8'de sabitlenirken ortalama kur 5.3. Buradan bir 84 milyon kaybımız oluyor. 2019-20'ye geliyoruz. Zaten Dolar kısmı TL'ye dönüyor. 5.80 fiksleniyor. Oradan bir kaybımız oluyor. TFF oradan geliyor ve yayıncı kuruluş indirim istiyor."

Ali Koç: TFF kime çalıştığını anlamalı

Ali Koç sözlerini şu çarpıcı öneriyle sürdürdü: "Belki ilk haftanın maçlarını kulüpler oynamamalı. TFF kime çalıştığını, bizim patronumuz olmadığını, bizim çıkarlarımız için bu markayı yönettiğini er ya da geç anlamalı."

'Bedeli biz ödüyoruz ama söz sahibi olamıyoruz'

Yayın gelirlerindeki düşüşü anlatmaya devam eden Ali Koç şunları söyledi: "Daha sonra 112 milyon Dolar daha gitti mi, gitti. Biz federasyona bunun bir sefer olduğunu, pazarlıkta söylüyoruz. İstedikleri zaman gelip bizi bilgilendiriyorlar. Çünkü hukuki muhatap TFF. Bütün riski biz alıyoruz. Seyirci bizim, stat yatırımları bizim, UEFA'dan ceza alan biz, TFF'nin kestiği cezaları muhatap alan biz ama geleceğimizle ilgili söz sahibi değiliz."


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ali koc
aciklama
yayinci kurulus
Diğer Haberler
Fenerbahçe'nin rakibi Erzurumspor FK! İşte muhtemel 11'ler...
Fenerbahçe, Yusuf Akçiçek'i Al Hilal'den geri istedi!
Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu: Youssef En-Nesyri'ye veda
Sadettin Saran'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a N'Golo Kante teşekkürü
Fenerbahçe N'Golo Kante'nin transferini TFF'ye bildirdi!
Sözleşmesi feshedildi! Fenerbahçe'de En-Nesyri ile yollar ayrıldı
Milan Skriniar PFDK'ye sevk edildi
FC Barcelona 78-82 Fenerbahçe Beko
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam