Son Eklenen Haberler!
13:36 | Fenerbahçe'nin rakibi Erzurumspor FK! İşte muhtemel 11'ler...        -        13:34 | Fenerbahçe, Yusuf Akçiçek'i Al Hilal'den geri istedi!        -        15:58 | Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu: Youssef En-Nesyri'ye veda        -        15:56 | Sadettin Saran'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a N'Golo Kante teşekkürü        -        01:14 | Fenerbahçe N'Golo Kante'nin transferini TFF'ye bildirdi!        -        01:13 | Sözleşmesi feshedildi! Fenerbahçe'de En-Nesyri ile yollar ayrıldı        -        01:11 | Milan Skriniar PFDK'ye sevk edildi        -        01:10 | FC Barcelona 78-82 Fenerbahçe Beko        -        01:17 | Domenico Tedesco'dan transfer sözleri!        -        01:16 | Marco Asensio: Savaşmaya devam edeceğiz!
Dünya basını Fenerbahçe'ye kurulan kumpas davasını konuşuyor
05.06.2021 - 12:04

Dünyanın önde gelen basın kuruluşları Reuters, ESPN, De Telegraaf, Der Spiegel, L’Equipe Fenerbahçe’ye yapılan kumpasın davasında bin yıllık hapis cezaları çıkmasını öne çıkardı.

İngiliz haber ajansı Reuters, “Türk mahkemesi, Fenerbahçe davasında bin yıllık cezalar verdi” başlığıyla verdiği haberde Fenerbahçe’nin daha önce ceza aldığı davanın, savcıların kumpas kurulduğunu ifade etmesi üzerine yeniden açıldığını belirtti.

Reuters, mahkemenin kararına göre, sözde şike suçlamalarının FETÖ ile bağlantılı savcılar tarafından yapıldığını yazdı. Reuters, Başkan Ali Koç’un maddi ve manevi olarak tazminat talebine de haberinde yer verdi.

Amerikan spor haber sitesi ESPN, ‘Fenerbahçe davasında komploya karşı bin yıllık hapis cezalarının’ verildiğini yazarken, Fenerbahçe’nin daha önce ceza aldığı davanın hakimleri ve savcılarının ülke dışına kaçmış olduğunu ifade etti.

Hollanda basınından De Telegraaf, “Fenerbahçe Kulübü’ne kurulan kumpasa uzun hapis cezaları çıktı” başlığıyla tarihi günü duyurdu.

Alman dergisi Der Spiegel, Fenerbahçe'ye kurulan Kumpas’ın Davası’nın sonucuna göre bunu yapanların FETÖ’ye bağlı olduğunu, Fenerbahçe’ye ve Başkan Aziz Yıldırım’a zarar vermek üzere bir araya gelmiş olduklarını yazdı. Spiegel, Fenerbahçe’nin bu dönemde mali açıdan krize girdiğini de aktardı.

Fransız gazetesi L’Equipe, “Türkiye’de sahte şike suçlamalarına müebbet hapis cezaları çıktı” başlıklı haberde “2011’de Türk futbolunu sarsan ve Fenerbahçe’yi de içeren sahte şike suçlamalarının davasında 3 kişi, toplam 2 bin yıla varan hapis cezalarına çarptırıldı” ifadelerini kullandı. Sürecin Fenerbahçe taraftarları için bir travma olduğunu yazan L’Equipe, Başkan Ali Koç’un “Hukuki sonuçlar ne olursa olsun Fenerbahçe’ye yaşatılanlar, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ve milyonlarca taraftarının bu uzun süreçte yaşadıkları hiçbir kelimeyle, hiçbir hukuki sonuçla karşılanamaz, ölçülemez” şeklindeki sözlerine de yer verdi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
3 temmuz
operasyon
gündem
dünya basini
Diğer Haberler
Fenerbahçe'nin rakibi Erzurumspor FK! İşte muhtemel 11'ler...
Fenerbahçe, Yusuf Akçiçek'i Al Hilal'den geri istedi!
Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu: Youssef En-Nesyri'ye veda
Sadettin Saran'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a N'Golo Kante teşekkürü
Fenerbahçe N'Golo Kante'nin transferini TFF'ye bildirdi!
Sözleşmesi feshedildi! Fenerbahçe'de En-Nesyri ile yollar ayrıldı
Milan Skriniar PFDK'ye sevk edildi
FC Barcelona 78-82 Fenerbahçe Beko
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam