Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Başkan Ali Koç 2 oyuncu için bizzat görüştü
25.05.2021 - 13:54

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Altınordu forması giyen Enis Destan ve Burak İnce'nin transferleri için bizzat görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe yeni sezonun kadrosunu kurmak için düğmeye bastı. Sarı lacivertlilerin hedefinde performansı ile dikkat çeken Altınordu’nun genç yıldızları Enis Destan ve Burak İnce var.

Sarı lacivertliler ile İzmir kulübü arasındaki ilk resmi temas sağlandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un arasının iyi olduğu Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ı arayarak oyuncuların transferini gerçekleştirmek için görüştüğü öğrenildi. Altınordu Enis Destan transferi için 3 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 30 pay istiyor.

İki Bundesliga takımı ve Lille talip

Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre Enis Destan’ın kariyerine Avrupa’da devam etmeyi hedeflediği öğrenildi. 18 yaşındaki futbolcuya Bundesliga’dan RB Leipzig, Eintracht Frankfurt ve Fransa’dan Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik’in takımı Lille de talip.



60 metreden gol attı

TFF 1. Lig play-off yarı finalinde Samsunspor’a 60 metreden gol atarak takımına final kapısını açan Enis Destan’ın bu karşılaşma sonrasında taliplerinin daha da arttığı bildirildi.

Türkiye’de futbolcu yetişme yeri olan nitelendirilen Altınordu kulübü her zamanki gibi kendi akademisinden, kendi yıldızını yarattı. Altınordu’nun altyapısından yetişen 18 yaşındaki Enis Destan, geleceği kadar parlak bir sezon geçirdi. Enis, Altınordu’nun altyapısından çıkan Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder’in yanı sıra ikinci sezonunda değil, A takıma yükseldiği ilk sezonunda bunu başardı.

Altınordu altyapısında bu sezon başında A takıma çıkan Enis Destan 26 karşılaşmada 12 gol 3 asistlik performans sergiledi. 18 yaşındaki futbolcunun 2024 Haziran ayına kadar İzmir takımıyla sözleşmesi bulunuyor.



Burak İnce de listede

Fenerbahçe Altınordu’dan Enis Destan haricinde Burak İnce’yi de renklerine bağlamayı hedefliyor. 10 numara pozisyonun görev alan 17 yaşındaki oyuncu bu sezon 26 karşılaşmada 5 gol atma başarısı gösterdi. Burak ile Almanya, İspanya ve İtalya’dan da taliplerinin olduğu öğrenildi. (Ajansspor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Ali koc
transfer
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam