Son Eklenen Haberler!
13:36 | Fenerbahçe'nin rakibi Erzurumspor FK! İşte muhtemel 11'ler...        -        13:34 | Fenerbahçe, Yusuf Akçiçek'i Al Hilal'den geri istedi!        -        15:58 | Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu: Youssef En-Nesyri'ye veda        -        15:56 | Sadettin Saran'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a N'Golo Kante teşekkürü        -        01:14 | Fenerbahçe N'Golo Kante'nin transferini TFF'ye bildirdi!        -        01:13 | Sözleşmesi feshedildi! Fenerbahçe'de En-Nesyri ile yollar ayrıldı        -        01:11 | Milan Skriniar PFDK'ye sevk edildi        -        01:10 | FC Barcelona 78-82 Fenerbahçe Beko        -        01:17 | Domenico Tedesco'dan transfer sözleri!        -        01:16 | Marco Asensio: Savaşmaya devam edeceğiz!
Fenerbahçe Beko-Galatasaray: 104-79
05.05.2021 - 01:42

ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 30. ve son haftasının erteleme maçında Fenerbahçe Beko, derbide konuk ettiği Galatasaray'ı 25 sayı farkla 104-79 mağlup etti.

Bir maçı eksik sarı-lacivertliler, 22. galibiyetini alarak ikinci sıraya yükseldi. Bu yıl ligde play-off'un dışında kalan sarı-kırmızılılar ise sezonu 19 yenilgiyle tamamladı.

Derbi maça topu iyi paylaşarak isabetli dış atışlarla başlayan Fenerbahçe Beko, 5. dakikayı 14-9 önde geçti. Çeyrek boyunca iki takım da skorer bir kimlik ortaya koydu. Galatasaray, sarı-lacivertlileri hücumda durdurmakta zorlandı. Fenerbahçe Beko, birinci periyodu 26-22 üstün bitirdi.

Fenerbahçe Beko, ikinci çeyreğe etkili başladı. Sarı-lacivertliler, üst üste basketler bulan Eddie ile 14. dakikada farkı 8 sayıya çıkardı: 32-24. Rakibine aynı şekilde üç sayı çizgisinin gerisinden kaydedilen basketlerle karşılık veren Galatasaray, 15. dakikada farkı 2'ye indirdi: 34-32. Ev sahibi takım, çeyreğin ikinci bölümünde hızlı hücumlarla etkili oldu. Fenerbahçe Beko, Ali Muhammed ve Eddie'nin üç sayılık basketleriyle 17. dakikada farkı tekrar açtı: 46-32. Savunma sertliğini iki çeyrekte de yakalayamayan Galatasaray, farkın açılmasına engel olamadı. Sarı-lacivertliler, soyunma odasına 51-38 önde girdi.

İkinci yarı karşılıklı basketlerle başladı. Dış atışlardan Göksenin Köksal ile skor üreten Galatasaray, 24. dakikada farkı 9 sayıya düşürdü: 58-49. Çeyreğin ortalarında oyunda tempo düştü. Ali Muhammed ve Eddie ile boş atışlardan üç sayılık basketler bulmaya devam eden Fenerbahçe Beko, 28. dakika biterken farkı 19 sayıya kadar çıkardı: 73-54. Sarı-lacivertliler, final periyoduna da 78-59 üstün gitti.
Son periyotta rahat bir oyun sergileyen Fenerbahçe Beko, derbi maçta Galatasaray'ı 104-79 mağlup etti.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
basketbol
fenerbahce beko
galatasaray
Diğer Haberler
Fenerbahçe'nin rakibi Erzurumspor FK! İşte muhtemel 11'ler...
Fenerbahçe, Yusuf Akçiçek'i Al Hilal'den geri istedi!
Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu: Youssef En-Nesyri'ye veda
Sadettin Saran'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a N'Golo Kante teşekkürü
Fenerbahçe N'Golo Kante'nin transferini TFF'ye bildirdi!
Sözleşmesi feshedildi! Fenerbahçe'de En-Nesyri ile yollar ayrıldı
Milan Skriniar PFDK'ye sevk edildi
FC Barcelona 78-82 Fenerbahçe Beko
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam