Son Eklenen Haberler!
15:08 | Sadettin Saran kürsüden ateş püskürdü! "Bu ligde adalet herkes için eşit mi"        -        14:11 | Hakan Bilal Kutlualp konuşurken salonda aniden bir ses yükseldi!        -        14:10 | Hakan Safi'den birlik ve beraberlik açıklaması        -        14:08 | Emmanuel Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı!        -        14:07 | Aziz Yıldırım: "Artık Fenerbahçe’de üst akıl aramayalım"        -        14:00 | Fenerbahçe’nin borcu 27 milyar 293 milyon TL!        -        14:00 | Şekip Mosturoğlu: "İnisiyatif rakibimize geçti"        -        13:58 | Domenico Tedesco: 'Gerçekten inanılmaz, çılgınca bir durum!'        -        13:54 | Fenerbahçe Beko’nun rakibi Zalgiris Kaunas oldu        -        13:53 | Fenerbahçe 2-2 Çaykur Rizespor
Sen neymişsin! Emre Belözoğlu geldi Enner Valencia coştu
04.05.2021 - 09:17

Fenerbahçe'de takımın başına Emre Belözoğlu geldi, Enner Valencia coştu... Yıldız futbolcu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 1 gol, 1 asistle oynadı, son 6 maçta 6 gole direkt katkı sağladı.

Erol Bulut'un ardından takımın başına geçen Emre Belözoğlu'nun hücumdaki ilk tercihi olan Enner Valencia, rakip kalecilerin kabusu oldu. Erzurumspor karşısında 1 gol, 1 asistle oynayan yıldız futbolcu, galibiyetin baş mimarıydı. 12. dakikada kaleci Szumski'yi avlayan Ekvadorlu oyuncu, 14'te de Pelkas'a gol attırdı. Belözoğlu'nun son 6 maçta en uçta görev verdiği yıldız futbolcu, bu karşılaşmalarda 6 gole direkt katkı sağladı. Tecrübeli oyuncu, 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 de asist yaptı.

'SONUNA KADAR DEVAM'

Attığı 10 golle bu sezon Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki en skorer ismi olan Valencia, maçın ardından bir hayli mutluydu. Attığı golden çok 3 puanın değerli olduğuna vurgu yapan yıldız oyuncu, "Biz son maçın son saniyesine kadar şampiyonluk yolunda umutlarımızı koruyacağız. Ligde zor durumda olan bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldık. Kalan 3 maçımızı kazanıp, rakibimizin puan kaybı yaşamasını bekleyeceğiz. Futbolda her şey mümkün. Sonuna kadar devam edeceğiz" diye konuştu.

Bu sezon 32 resmi maçta forma giyen Enner Valencia, 13 gole direkt katkı sağladı. 11 kez ağları sarsan Ekvadorlu, 2 de asist yaptı.

Emre Belözoğlu, Süper Lig'de İsmail Kartal'dan (2014/15) bu yana Fenerbahçe kariyerine üst üste dört iç saha galibiyetiyle başlayan ilk çalıştırıcı oldu.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
valencia
emre belözoglu
Diğer Haberler
Sadettin Saran kürsüden ateş püskürdü! "Bu ligde adalet herkes için eşit mi"
Hakan Bilal Kutlualp konuşurken salonda aniden bir ses yükseldi!
Hakan Safi'den birlik ve beraberlik açıklaması
Emmanuel Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı!
Aziz Yıldırım: "Artık Fenerbahçe’de üst akıl aramayalım"
Fenerbahçe’nin borcu 27 milyar 293 milyon TL!
Şekip Mosturoğlu: "İnisiyatif rakibimize geçti"
Domenico Tedesco: 'Gerçekten inanılmaz, çılgınca bir durum!'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam