Son Eklenen Haberler!
10:18 | ABD - Türkiye maçına İsmail Yüksek damgası!        -        10:14 | Fenerbahçe'nin 2 yıldızına Premier Lig ve Serie A'dan kanca!        -        10:13 | Ezeli rakipten Bright Osayi Samuel hamlesi! Menajeri görüştü        -        10:08 | Marko Guduric'in ayrılığını Nigel Hayes-Davis duyurdu!        -        01:11 | Fenerbahçe'den stoper hamlesi! Gözler yeniden Almanya'da        -        01:03 | Fenerbahçe seride durumu 2-0 yaptı        -        01:00 | Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a: 'Kulübü bitirdin, çocuklar ağlıyor'        -        00:59 | Sırp golcüden Fenerbahçe'ye kötü haber: Adresi belli oldu!        -        00:55 | Fenerbahçe, yeni futbol direktörünü ve yeni futbol koordinatörünü resmen açıkladı!        -        19:57 | Fenerbahçe'de Dzeko'nun yerine 2 aday! Transfer rekoru
Tümer Metin'den Fenerbahçe'nin ilacını açıkladı! Bir golcü...
13.04.2021 - 12:41

Eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin Gaziantep FK karşılaşmasın sonrası karşılaşmayı değerlendirdi. "Emre Belözoğlu'nun kafasında oynatmak istediği hem plan, hem oyun anlayışından ışıltılar gördük." ifadelerini kullanan Metin, sarı lacivertlilerin ilacının bir santrfor olacağını iddia etti.

Tümer Metin, Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında TRT Spor'da mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Tümer Metin'in sözleri...

Emre Belözoğlu'nun kafasında oynatmak istediği hem plan, hem oyun anlayışından ışıltılar gördük. Hala eksikleri ve onarılması gereken yerler var. Fenerbahçe'nin geçmiş haftalara oranla oyunda bir tık yukarıda olduğunu ifade etmemiz lazım. İlk yarı beğendim, ikinci yarıda oyuna göre, skora göre, duruma göre de reaksiyonları yerindeydi. Giren, çıkanlar da doğruydu. Bugünkü oyun, mevcut oyunun üzerine inşa edilebilecek bir oyun.

Tercih, santrforsuz bir oyun. Bugün kanattan devşirme Valencia ile başlıyor, 8-10 numara oynayacak orta sahalarla başlıyor. Valencia'nın zaman zaman santrforsuz oyuna adapte olmakta zorlandığını gördük. Bir santrfor desteğiyle tam Emre Belözoğlu'nun aklındaki oyun olacağını düşünüyorum.

8-10 OYNAYABİLEN OYUNCULAR

Sosa, 8-10 oynar, İrfan Can 8-10 oynar, Ozan 8 oynar, 10 meziyetleri var, Pelkas 8-10 oynar, Mert Hakan 8-10 oynar, hepsini bir arada gördük. Kenardan devşirme bir santrfor var. Bu mevcut kadroyla, çıkabilecek en iyi 11 ile, çıkabilecek en iyi oyunla çıktı. Zorluk derecesi yüksek bir maç, hem kaybetmeye tahammülün yok, hem de içeride seni geri koşturabilecek, tehdit unsuru olan bir Gaziantep'e karşı. Kotarılmış bir maç olarak bakmak lazım buna. 1-0 öndeyken 1-1'e geldiğinizde gösterilen reaksiyon da önemliydi. Emre Belözoğlu'nun dilinde bizlere ulaşan ifadelerden biri de duruma göre gösterilen reaksiyondu. İsyanı var, coşkusu var, oyunu da kısmen onarılmış bir oyun. Fenerbahçe, bu akşam için tamamdır.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
tümer metin
degerlendirme
emre belözoglu
Diğer Haberler
ABD - Türkiye maçına İsmail Yüksek damgası!
Fenerbahçe'nin 2 yıldızına Premier Lig ve Serie A'dan kanca!
Ezeli rakipten Bright Osayi Samuel hamlesi! Menajeri görüştü
Marko Guduric'in ayrılığını Nigel Hayes-Davis duyurdu!
Fenerbahçe'den stoper hamlesi! Gözler yeniden Almanya'da
Fenerbahçe seride durumu 2-0 yaptı
Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a: 'Kulübü bitirdin, çocuklar ağlıyor'
Sırp golcüden Fenerbahçe'ye kötü haber: Adresi belli oldu!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam