Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Emre Belözoğlu'nun ilk transferini İngilizler duyurdu!
30.03.2021 - 18:35

Teknik sorumlu Emre Belözoğlu yönetiminde yeni bir sayfa açan Fenerbahçe'de ilk transfer hedefi ortaya çıktı. İngilizler, Moussa Marega transferini "iş işten geçti..." sözleriyle duyurdu.

Portekiz Ligi ekiplerinden Porto forması giyen Moussa Marega, teknik sorumlu Emre Belözoğlu yönetiminde yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Fenerbahçe'ye adım adım yaklaşıyor.

Daily Express yazarı Ryan Taylor, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 29 yaşındaki deneyimli forvetin kulübüyle sürdürdüğü kontrat yenileme görüşmelerinde anlaşma sağlayamadığını ve bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye imza atmaya yakın olduğunu öne sürdü.



FENERBAHÇE BİR ADIM ÖNDE

Ryan Taylor ayrıca, Moussa Marega ile geçtiğimiz aylarda West Ham United ve Crystal Palace gibi Premier Lig ekiplerinin de ilgilendiğini ancak görüşmelerin sarı lacivertli takım lehine ilerlediğini ifade etti.

Deneyimli gazeteci, "Porto forveti Moussa Marega, yeni sözleşme görüşmelerinin tıkanmasının ardından Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer olmaya çok yakın. Geçtiğimiz aylarda West Ham United ve Crystal Palace'a da teklif edilmişti ancak artık iş işten geçti..." dedi.

Bu sezon Porto formasıyla çıktığı 37 maçta 11 gol atan Malili golcü, özellikle 2017-2018 sezonunda Portekiz Ligi'nde attığı 20 golle takımının şampiyonluğa ulaşmasında büyük bir pay sahibi olmuştu. (Hürriyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
emre belözoglu
marega
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam