“Süper Kupa’da zafere ulaşırsak, sezona mutlu ve hazır başlarız. Fenerbahçe olarak Türkiye’ye en büyüğün kim olduğunu göstermemiz lazım. Bunu başarmak için gerekli kalite bizde var.”
Fenerbahçe ile yaşadığı müthiş sezon sonrası Hollanda ile Dünya Kupası’nda üçüncülük kürsüsüne çıkan Dirk Kuyt, yeni sezon öncesi yine hırs küpü... Yakın dostlarıyla yaptığı sohbette 4. yıldızı takmanın önemine değinen Hollandalı süperstar, 25 Ağustos’ta Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finali için iddialı sözler söyledi. Ailesiyle zaman geçirdiğini ve 10 gün sonra İstanbul’a döneceğini müjdeleyen Kuyt, şunları söyledi: “Ailemle tatilin keyfini çıkarıyorum. Böylesi bir döneme ihtiyacım vardı. Çünkü çok yorucu ve uzun bir sezonu geride bıraktık. Çok iyi dinlendim.10 gün sonra İstanbul’a dönüyorum.” Kuyt, özellikle 4. yıldızın önemine vurgu yaparken, Süper Kupa finali için iddialı konuştu.
‘En önemlisi şampiyonluk’
Hollandalı yıldız, şu sözlerle Galatasaray’a meydan okudu: “Sürekli takım arkadaşlarımla konuşuyorum. Teknik ekiple temas halindeyim. Önümüzdeki sezon da en önemli başarı, şampiyonluk olacak. 4. yıldızı mutlaka takmak istiyoruz. İlk hedefimiz ise elbette Süper Kupa. Zafere ulaşırsak, sezona mutlu ve hazır bir şekilde başlamış oluruz. Fenerbahçe olarak Türkiye’ye en büyüğün kim olduğunu göstermemiz lazım. Bunu başarmak için gerekli kalite bizde var. Yapmamız gereken tek şey, geçen sezonki gibi inanmak ve yüreğimizi sahaya yansıtmak...”