Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Aykut Kocaman: ‘Emre Belözoğlu ile ilgili tek kaygım…’
27.03.2021 - 20:30

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de teknik ekibin başına geçen Emre Belözoğlu ile ilgili önemli açıklamalar yaparken kaygılarını da dile getirdi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir’i çalıştıran deneyimli teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe’de yaşanan Erol Bulut-Emre Belözoğlu değişimine ilişkin yorumda bulundu.

TRT Spor’a konuşan başarılı çalıştırıcı, sarı lacivertli takımda görev yaptığı sırada futbolcu olan Emre Belözoğlu’na yeni görevinde başarılar dilerken, kaygıları olduğunu da itiraf etti.

Teknik Direktör Erol Bulut’un gönderilmesinin ardından takımın başına getirilen Sportif Direktör Emre Belözoğlu hakkında konuşan Kocaman, “Emre’ye Fenerbahçe’de sonsuz başarılar diliyorum. Uzun yıllar beraber olduğum bir insan. Ülkenin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri” ifadelerini kullandı.

Ancak Emre Belözoğlu’nun kriz anlarındaki tutumundan duyduğu kaygıyı dile getiren Kocaman, “Emre ile ilgili tek kaygım kriz anlarındaki yaklaşımı. Futbolculuktan sonra önce ceketli, şimdi de eşofmanlı tarafa geçiyor. Emre’nin Fenerbahçe’de oyun kurgusuyla hiçbir sorunu olacağını düşünmüyorum. Bu işin üstatlarından biri olacağını düşünüyorum. Temennim ve beklentim de bu yönde” şeklinde konuştu.

“KENDİ GÖBEĞİMİZİ KESECEĞİZ”

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Başakşehir’in durumuna ilişkin değerlendirmeler yapan Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Özellikle sonuçlarla ilgili problemler başladığı zaman bunu çevirmek çok zor hale gelebiliyor. Lig maçları için söyleyeyim alınan sonuçlar doğru sonuçlar değil. İstenenle orantılı durumda değiliz, çok altında kaldık. En az 3-5 puan daha yukarıda olmamız gerekiyordu. Bütün olumsuzluklara rağmen daha fazla puan almamız gerekiyordu. Önce gerçekle yüzleşip, durumun farkında olup bulunduğumuz durumdan kurtulmamız gerekiyor. Son 10 sıradaki 6 takımla oynayacağız. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmek halindeyiz. Son haftalardaki yükselen formumuzu tutabilir ve geliştirebilirsek daha da yukarılarda olacağız.”


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
aykut kocaman
emre belözoglu
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam