Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Fenerbahçe’de koltuğa 4 usta isim aday
27.03.2021 - 11:15

Yeni sezonda yabancı bir teknik adam getirmek isteyen sarı-lacivertli yönetim, Joachim Löw, Gallardo, Maurizio Sarri ve Zlatko Dalic için temaslara başladı.

Fenerbahçe’de geçen 3 yılda olduğu gibi yeniden teknik adam arayışları başladı. Erol Bulut ile sezon sonunu beklemeden yollarını ayıran sarı-lacivertli yönetim, yeni sezonda takımı yabancı ve tecrübeli bir isme emanet etmeyi planlıyor. Adaylar arasında birbirinden deneyimli isimler var. Almanya Milli Takımı'na veda edecek olan Joachim Löw ilk sırada. Başkan Ali Koç, bir dönem sarı-lacivertli kulübe hizmet veren Löw ile özel görüşecek.

GALLARDO ÇOK İSTİYOR

Arjantin basını da Marcelo Gallardo'nun Fenerbahçe'yi çalıştırmak istediğini ileri sürmüştü. River Plate'te 2'si Libertadores olmak üzere 12 kupa kazanan Arjantinli teknik adamla temasa geçilecek. Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştıran Zlatko Dalic de yeniden gündeme geldi. Fenerbahçe, sezon başı Dalic'i takımın başına getirmek istemiş ama 54 yaşındaki hoca, EURO2020 sonrasını işaret etmişti. Dalic, yeni sezon için Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor.

SARRI İLE YÜZ YÜZE

Başkan Ali Koç'un, İtalyan hoca Maurizio Sarri ile bir görüşme yaptığı ve prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Koç, şu an kulüp çalıştırmayan Sarri ile önümüzdeki hafta bir görüşme daha yapacak. Öte yandan Koç, Emre Belözoğlu'yla görüştü. Teknik sorumlu olarak sezon sonuna kadar takımın başında olacak olan Belözoğlu, dün antrenmanda takımın başında yer aldı. (Sözcü)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ali koc
teknik direktör
löw
sarri
gallardo
dalic
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam