Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Fenerbahçe'ye yine talih kuşu kondu! Attila Szalai transferiyle...
27.03.2021 - 11:02

İngiliz Guardian Gazetesi, Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde Apollon Limassol'den kadrosuna kattığı Macar stoper Attila Szalai için özel bir analiz yayımladı. Gazete genç savunmacıdan övgüyle bahsederken EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası Elemeleri maçlarında göstereceği performansla erken bir transfer yapabileceğinin altı çizildi.

Ocak ayı transfer döneminde Fenerbahçe'ye katılan Attila Szalai, adından söz ettirmeye devam ediyor. Macaristan Milli Takımı'nda da herkesin çok beğendiği Szalai'nin, İngiliz Guardian Gazetesi'nde özel bir analizi yapıldı.

"MESUT ÖZİL'İN GÖLGESİNDE TRANSFER OLDU"

23 yaşındaki Macar stoper için, "Mesut Özil'in gölgesinde Fenerbahçe'ye transfer oldu ancak çok daha büyük bir etki yarattığını söylemek yanlış olmaz. Hem stoper pozisyonunda, hem de sol bekte kararlı bir görüntü çizen Szalai, Macar savunmasının önemli isimlerinden. Hava topu mücadelelerinin yüzde 70'inden fazlasını kazandı ve takımda maç başına en çok pas yapan oyucu unvanını elde etti" ifadeleri kullanıldı.

ERKEN BİR TRANSFER YAPABİLİR

Öte yandan Szalai'nin hem Avrupa Şampiyonası hem de Dünya Kupası elemelerinde Portekiz, Almanya, Fransa ve İngiltere gibi zorlu rakiplere karşı forma giyeceği, bu maçlardaki performansıyla erken bir transfer yapabileceği dile getirildi.

TİSSERAND'A KIRIK NOT

Fenerbahçe'de formsuz görüntüsüyle eleştiri alan Marcel Tisserand, milli takımda da yokları oynadı. Afrika Kupası elemelerinde, Demokratik Kongo formasıyla ilk 11'de yer alan Tisserand, Gabon önünde aldıkları 3-0'lık yenilgide 90 dakika sahada kaldı. 28 yaşındaki stoper, etkisiz görüntüsüyle düşük not aldı. (Skorer)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
attila szalai
transfer
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam