Son Eklenen Haberler!
10:18 | ABD - Türkiye maçına İsmail Yüksek damgası!        -        10:14 | Fenerbahçe'nin 2 yıldızına Premier Lig ve Serie A'dan kanca!        -        10:13 | Ezeli rakipten Bright Osayi Samuel hamlesi! Menajeri görüştü        -        10:08 | Marko Guduric'in ayrılığını Nigel Hayes-Davis duyurdu!        -        01:11 | Fenerbahçe'den stoper hamlesi! Gözler yeniden Almanya'da        -        01:03 | Fenerbahçe seride durumu 2-0 yaptı        -        01:00 | Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a: 'Kulübü bitirdin, çocuklar ağlıyor'        -        00:59 | Sırp golcüden Fenerbahçe'ye kötü haber: Adresi belli oldu!        -        00:55 | Fenerbahçe, yeni futbol direktörünü ve yeni futbol koordinatörünü resmen açıkladı!        -        19:57 | Fenerbahçe'de Dzeko'nun yerine 2 aday! Transfer rekoru
Tümer Metin'den Pelkas - Mesut Özil iddiası!
26.01.2021 - 11:38

Yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumlarken Mesut Özil - Pelkas ikilisiyle ilgili de çarpıcı bir yorum yaptı.

Tümer Metin, Fenerbahçe'nin 3-0'lık galibiyetini yorumlarken "Devre arasında da Fenerbahçe ilk yarıda rahat bir oyun oynamıştı. İkinci yarıda kaldığı yerden devam ederek, sonradan oyuna girenlerin de katkısıyla net bir skorla kazandılar. Attıklarından fazlasını da kaçırdılar. Erol hoca seçilmiş bir oyun oynattı. Uzun zaman sonra izlediğimiz en iyi Fenerbahçe'yi izledik. Kolay ve iyi bir galibiyet oldu. Tabelada gol atan 3 oyuncu vardı ama Pelkas için de ayrı parantez açmak lazım. Takımlar 20 maçı bulmuşken oyuncuların birbiriyle alışkanlığı belli bir seviyeyi yakalatıyor. Ligin en altı ile de oynasanız artık kağıt üzerinde 3 puan yazacağınız takım kalmadı. Kayserispor da artık istim üzerinde olmasına rağmen daha bilerek oynuyor." ifadelerini kullandı.

Pelkas'a ayrı bir parantez açan Metin, "Fenerbahçe'yi sezon başından bu yana anlatırken sağ veya soldan yapılan hücumlarda ortadaki diğer üç hücumcunun da kanattan geldiği toplarla paslaşıp hücum yaptığını gördük. Bugün pas sayısını hakkını verdiler, Pelkas'ın da katkılarıyla dikine, savunma arkasına toplar atıp kıymetli paslar yaptılar." dedi.

"PELKAS - MESUT ÖZİL BERABER OYNAR"

Tümer Metin ayrıca Mesut Özil ve Pelkas'ın aynı anda sahada oynayabileceğini belirterek, "Pelkas - Özil konusuna şöyle değinelim. Sergen mi, Tümer mi? Alex mi Tümer mi? diye. Biz de burada otururken bir tartışalım artık bakalım. İşin latifesi bu tabii ki. İyi oyuncu oynar abi. Ben olsam hepsini birlikte oynatmak isterim. Erol hocanın zorlanacağı konulardan birisi olsun, çözümü bulmak da hocalık mahareti olsa gerek. Var da çözümü, hoca buna bir çözüm getirecektir. Yeter ki böyle iyi ayaklar bulunsun." şeklinde konuştu.

SZALAİ'YE ÖVGÜ

Metin yeni transfer Szalai hakkında ise "Szalai'nin gelişiyle bir şey ortaya çıktı. Savunmadan çıkarken 1. bölgeden 2. bölgeye geçerken bazen aksamalar oluyordu. Szalai sadece 1 kere çıkarken pas hatası yaptı o de baskı altındayken. Onda da kenara oynamak istedi ama rakibe gitti. 20-30 metre arasına çok iyi paslar attı. Pelkas'ı topla buluşturup Gustavo'yu rahatlattı." ifadelerini kullandı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
pelkas
mesut özil
transfer
tümer metin
Diğer Haberler
ABD - Türkiye maçına İsmail Yüksek damgası!
Fenerbahçe'nin 2 yıldızına Premier Lig ve Serie A'dan kanca!
Ezeli rakipten Bright Osayi Samuel hamlesi! Menajeri görüştü
Marko Guduric'in ayrılığını Nigel Hayes-Davis duyurdu!
Fenerbahçe'den stoper hamlesi! Gözler yeniden Almanya'da
Fenerbahçe seride durumu 2-0 yaptı
Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a: 'Kulübü bitirdin, çocuklar ağlıyor'
Sırp golcüden Fenerbahçe'ye kötü haber: Adresi belli oldu!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam