Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Aziz Yıldırım peşini bırakmıyor! Kütahyalı'nın başı dertte
17.01.2021 - 02:56

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın şikayeti üzerine açılan davada Rasim Ozan Kütahyalı'ya ceza çıktı. Mahkumiyet kararı kesin olduğundan Rasim Ozan Kütahyalı'nın daha önce ertelenen 5 farklı ceza dosyasının yeniden açılması için karar diğer mahkemelere bildirildi. İşte detaylar..

Rasim Ozan Kütahyalı, Sabah gazetesinde çalışırken 18 Eylül 2013'te dönemin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yılıdırım ile ilgili bir yazı yazdı.

Yazıda, “…..Yıldırım her zaman işlerini böyle gördü. F.Bahçe başkanlık forsunu arkasına alıp tehdit, baskı, şantaj, tedhiş yöntemleri kullandı. Kaleci Rüştü’yü göstere göstere dövdürdü. Digiturk’teki yorumları beğenmediği için Kadıköy’de TV kablolarını kestirdi. Hâlâ herkesin anasına avradına küfreden paramiliter internet ağlarını parayla destekliyor Aziz Yıldırım. Fatih Hoca elbette bu seviyede bir adam değil ama geçen seneden beri eski Türkiye tarzı hareketleri artırdığı kesindir……” ifadeleri kullanıldı.

Bunun üzerine Aziz Yıldırım hem ceza hem tazminat davası açtı. İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesinde açılan ceza davası sonuçlandı.

Mahkeme, Sanık Rasim Ozan’a 90 gün adli para cezası verdi. Sonra da bu cezayı 1.300 TL para cezasına çevirdi. Mahkumiyet kararı kesin olduğundan Rasim Ozan’ın daha önce ertelenen 5 tane ceza dosyasının yeniden açılması için dosyadaki mahkumiyet kararının diğer mahkemelere bildirilmesine karar verildi. Aynı olayla ilgili olarak açılmış olan tazminat davası ise hâlâ sonuçlanmadı. (Ajansspor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
rasim ozan kütahyali
aziz yildirim
dava
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam