Son Eklenen Haberler!
11:07 | Fenerbahçe'den Duran sonra bir imza daha! Devin Özek İtalya'ya gitti        -        10:49 | Ümit Özdağ’dan Fenerbahçe sponsoruna tepki        -        10:48 | Fenerbahçe'nin stadyum ve forma göğüs sponsoru belli oldu!        -        10:46 | Fenerbahçe Beko, Tarık Biberovic ile uzattı        -        12:13 | Fenerbahçe'nin gözü kulağı Gyökeres'te!        -        12:07 | Fenerbahçe'ye transferde dev rakip!        -        11:53 | Fenerbahçe'de sürpriz gündem: Kerem Aktürkoğlu        -        11:50 | Miha Zajc'a Süper Lig'den üç talip!        -        11:49 | Fenerbahçe'den ayrılan Okan Özkan'dan olay sözler! 'Baskılara dayanamadım'        -        08:45 | Juventus'tan Dusan Vlahovic kararı!
Ali Koç ve yöneticiler Samandıra'da
28.12.2020 - 02:27

Süper Lig’de 15. haftayı bay geçecek olan Fenerbahçe, 16. haftada oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla başladı. İdmanı Başkan Ali Koç, yöneticiler Mustafa Kemal Danabaş ile Selahattin Baki ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu yakından takip etti

Süper Lig’de 15. haftayı Bay geçecek olan ve ligin 16. haftasında 4 Ocak Pazartesi günü saat 19.00’da Kasımpaşa ile Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda pas ve koordinasyon çalışmaları üzerinde duruldu. Dar alan organizasyonları ile devam eden idman çift kale maçla tamamlandı.

Ağrıları olan Jose Sosa çalışmalarını takımdan ayrı salonda gerçekleştirirken Mbwana Samatta, Enner Valencia, Mauricio Lemos, Diego Perotti ve Tolga Çiğerci kendileri için hazırlanan özel programlar dahilinde çalıştı.

KOÇ VE KURMAYLARI SAMANDIRA'DA

Fenerbahçe’nin bugün gerçekleştirilen antrenmanına sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ve beraberindeki yöneticiler de takip etti. Can Bartu Tesisleri’ne gelen Başkan Ali Koç, yöneticiler Mustafa Kemal Danabaş, Selahattin Baki ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu, antrenman öncesi sarı-lacivertli futbolcularla bir araya geldi. Başkan Ali Koç, futbolcuların yeni yılını kutlarken, Başakşehir maçında ortaya koydukları mücadeleden ötürü de tebrik etti.

Ayrıca Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Mikael Askarov’un doğum günü de kutlandı. Ali Koç ve yöneticiler, Askarov’un yeni yaşını kutlarken, doğum gününde kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfleyen Askarov da tebrikleri kabul etti.

Sarı-lacivertliler, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmalarla sürdürecek. (IHA)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ali koc
samandira
Diğer Haberler
Fenerbahçe'den Duran sonra bir imza daha! Devin Özek İtalya'ya gitti
Ümit Özdağ’dan Fenerbahçe sponsoruna tepki
Fenerbahçe'nin stadyum ve forma göğüs sponsoru belli oldu!
Fenerbahçe Beko, Tarık Biberovic ile uzattı
Fenerbahçe'nin gözü kulağı Gyökeres'te!
Fenerbahçe'ye transferde dev rakip!
Fenerbahçe'de sürpriz gündem: Kerem Aktürkoğlu
Miha Zajc'a Süper Lig'den üç talip!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam