Son Eklenen Haberler!
11:09 | Archie Brown, Fenerbahçe'deki 2. golünü attı        -        11:08 | Jose Mourinho'dan galibiyet sonrası oyuncularına övgü: 'Fantastik, eksiksiz!'        -        11:07 | Mert Müldür: 'Dinlenme lüksümüz yok'        -        11:04 | Anderson Talisca: 'Çok özgüvenliydim'        -        11:01 | İsmail Yüksek: 'Fenerbahçe'den önemli hiçbir şey yok'        -        10:59 | Milan Skriniar: 'Tüm rakiplere zorluk yaratırız'        -        10:54 | Fenerbahçe 3-1 Kocaelispor        -        11:30 | Fenerbahçe'de seçim için kritik gün 29 Ağustos!        -        11:29 | Fenerbahçe'de sıra ayrılığa geldi!        -        21:11 | Aziz Yıldırım’ın kızından müthiş iddia
Fenerbahçe'den 1 günde 4 imza
25.11.2020 - 02:22

Fenerbahçe, iç transferde de hız kesmiyor! Sarı - lacivertli kulüp genç oyuncu Serhat Ahmetoğlu’nun yanı sıra Uğur Kaan Yıldız, kaleci Bartu Kulbilge ve orta saha Fatih Yiğit Şanlıtürk ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda Sivas Belediyespor’u 4-0 yenerken Teknik Direktör Erol Bulut sağ bekte Uğur Kaan Yıldız’a şans verdi. 18 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe ile ilk maçına çıkarken genç oyuncunun profesyonel sözleşmeye imza attığı ortaya çıktı.

Karagümrük'le yapılan hazırlık maçında bir gol atıp, bir asist yapan Serhat Ahmetoğlu’nun yanı sıra Uğur Kaan Yıldız, kaleci Bartu Kulbilge ve orta saha Fatih Yiğit Şanlıtürk ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Gençler sahada

Fenerbahçe bir yandan gençlere imza attırırken bir yandan Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediye önünde de gençlere şans verdi. Orijinal bölgesi orta sahanın solu olan Uğur Kaan Yıldız, ilk yarıda tutuk gözüktü.

Uğur Kaan, etkili bindirmeleriyle ikinci yarıda etkili bir performans ortaya koydu. Teknik Direktör Erol Bulut, sağ açıkta Ferdi Kadıoğlu’na forvet arkasında Ömer Faruk Beyaz’a görev verdi. Bu sezon geniş kadroda kendine yer bulmakta zorlanan Ferdi Kadıoğlu ve genç yıldız Ömer Faruk Beyaz da maçın iyileri arasında yerini aldı. Özellikle Ferdi’nin sağdan bindirmeleri, arkadaşlarına attığı paslar etkili olurken genç yıldız iki golün asistini de yaptı. Gençlerin performansı Beşiktaş derbisi öncesi teknik heyeti sevindirdi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ziraat türkiye kupasi
imza
Diğer Haberler
Archie Brown, Fenerbahçe'deki 2. golünü attı
Jose Mourinho'dan galibiyet sonrası oyuncularına övgü: 'Fantastik, eksiksiz!'
Mert Müldür: 'Dinlenme lüksümüz yok'
Anderson Talisca: 'Çok özgüvenliydim'
İsmail Yüksek: 'Fenerbahçe'den önemli hiçbir şey yok'
Milan Skriniar: 'Tüm rakiplere zorluk yaratırız'
Fenerbahçe 3-1 Kocaelispor
Fenerbahçe'de seçim için kritik gün 29 Ağustos!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam