Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Emre Sakçı: "Sadece bir Naim, bir Emre olmasın"
19.11.2020 - 10:47

Uluslararası Yüzme Ligi'nin 8. ayağındaki erkekler 100 metre kurbağalama yarışında Avrupa rekoru kıran, yarı finalde 100 metre kurbağalama yarışında birinci olan Fenerbahçe sporcusu milli yüzücü Emre Sakçı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile basının karşısına geçti

Ulusal Yüzme Ligi'ndeki başarılarıyla ülkemizi temsil eden Emre Sakçı, Türkiye'ye döndü. Sakçı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile basın toplantısı düzenledi.

Emre Sakçı'nın açıklamalarından satır başları şöyle:

Bütün amatör sporlarda daha iyiye gideceğiz. Başkanım Ali Koç'a çok teşekkür ederim, bize ağabey gibi yaklaştı. Annemle konuşur gibi sizinle konuşmak çok özeldi, sağolun varolun. Ülkeme yakışır şekilde yarışacağım. Olimpiyatlarda elimden gelen en iyi performansı yaratacağım. Nice farklı isimler çıksın, sadece bir Naim, bir Emre olmasın. İnşallah bir kültür yaratacağız ve sonra yaşatacağız. Hep farklı olmaya çalışıyorum. Farkı yaratmak için farklı olmak lazım. Farklı değerler olunca çok daha büyüyüp güçleneceğiz."

ALİ KOÇ'TAN ÖVGÜ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise şu ifadeleri kullandı:

"Emre'nin bugünlere gelmesini sağlayan herkese şükranlarımı sunarım. Emre için her şey daha yeni başlıyor. En büyük hedefi olimpiyatlar. İnşallah bize daha nice başarılar yaşatır. Emre'yi dinledikçe bir Spor Bakanı profili görüyorum. İçim açılıyor o konuştukça. İleride idol olabilecek kapasitede bir çocuk. Emre'nin ailesinde çok Fenerbahçeli yok. Babası koyu Beşiktaşlı, dayıları Galatasaraylı. Ama Emre hiç vazgeçmiyor Fenerbahçe sevdasından."


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
emre sakci
ali koc
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam