Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Fenerbahçe'den Serdar Aziz'e rest! Beşiktaş'ın kapısından dönünce...
06.10.2020 - 10:37

Fenerbahçe’de transferin son gününde takım bulamayan Serdar Aziz’in, 2.2 milyon Euro’luk maaşını 1.5 milyon Euro’nun altına indirmediği sürece sezonun geri kalan kısmında kadroya giremeyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe, transfer döneminin son gününü bir hayli hareketli geçirdi. Perotti, Pelkas ve Ademi'yi kadrosuna katan, Deniz Türüç ve Zanka ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de Serdar Aziz krizi ise aşılamadı. Yönetim, Erol Bulut'un kadroda düşünmediği ve 2.2 milyon euro'luk maaşını 1.5 milyon euro'ya düşürmeyen Serdar Aziz'i gözden çıkardı. Yüksek ücret talebi nedeniyle Beşiktaş ve Başakşehir'le de anlaşamayan milli stoper, takımdaki 4. stoper konumuna düştü. Karagümrük maçının kadrosuna alınmayan Serdar, bu tavrını sürdürmesi halinde kadroya giremeyecek.

Beşiktaş'ın kapısından döndü!

Transfer döneminin son gününde Beşiktaş, Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Serdar Aziz'e talip oldu. Siyah-beyazlı yönetim, yıldız futbolcunun menajeri Haluk Canatar'la bir görüşme gerçekleştirdi. Ancak Serdar'ın Fenerbahçe'den alacağı olan 8 milyon lirayı bırakmak istememesi ve yüksek maaş talebi nedeniyle transfer gerçekleşmedi.

Stoper tandemi Lemos-Tisserand

Teknik patron Erol Bulut, defansın ortasında Lemos ile Tisserand'a, 3. stoper olarak ise son haftalarda antrenmanlarda sergilediği performansla dikkatini çeken Sadık'a görev vermeyi düşünüyor. Sakatlık nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kalan Sadık Çiftpınar, o dönem maaşında yaptığı indirim nedeniyle Ali Koç ve kurmayları tarafından da alkış toplamıştı. (Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
serdar aziz
transfer
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam