Ersun Yanal'ın kalp rahatsızlığından 24 saat sonra çıktığı G.Saray maçındaki motivasyon konuşması, Avni Aker'de yarım kalan maçtan sonra yaşananlar ve 34 haftalık tüm detaylar. FBTV'de 4 gün boyunca ekranlarda olacak.
F.BAHÇE'DE bir ilk... Sarı-Lacivertli kulübün televizyonu FBTV, 19. şampiyonluğun belgeselini yayınlıyor. Toplam 7 saat süren ve 4 bölüm halinde yayınlanacak olan belgeselin ilk bölümü bu akşam 21.00'de ekranlarda olacak. Pazartesi başlayıp perşembe akşamı bitecek çekimlerin ilk 3 bölümü 1.5 saat, son bölüm ise 2.5 saat sürecek.
34 HAFTA ADIM ADIM TAKİP
Peki belgesel nasıl çekildi? FBTV üretimi belgeselde sezonun ilk haftasından son haftasına kadar FBTV kameralarının futbol takımını adım adım tabibe aldığı görüntüler yer alacak. Kulüp televizyonunun saatler süren kasetlerden seçtiği en ilginç, en farklı, en duygusal, en heyecanlı anlar taraftarların beğenisine sunulacak.
YANAL'IN LAPTOP'U AÇILIYOR
Belgeselde neler var? Şampiyonluk yarışının bütün perde arkası görüntüleri, soyunma odaları, kamplarda yaşananlar, maç toplantıları, teknik taktik toplantılar, deplasman yolculuklarında, otel koridorlarında, takım yemeklerinden hiç yayınlanmamış anlar ve görüntüler. Yanal'ın Laptop'u ve dahi taktikler de görüntülerde yer alacak.
AVNİ AKER'DE NELER YAŞANDI?
Biraz daha detaya inmek gerekirse, Ersun Yanal'ın kalp rahatsızlığı yaşadıktan 2 gün sonra Kadıköy'de kazanılan G.Saray zaferinin sırrı, Avni Aker'de maç tatil olduktan sonra soyunma odasında bütün konuşulanlar ilk kez ekrana gelecek. Yine Ersun Yanal'ın maç taktikleri, kaptanların maç konuşmaları, Moussa Sow'un ağladığı Erciyes maçı sonrası tünelde ve soyunma odasındaki bütün konuşmalar, Meireles'in kırmızı kart gördüğü maçtan sonra arkadaşlarının yaptıkları, şakalaşmalar ve espriler şampiyonluğun şifreleri olacak yayınlanacak.
(Aksam)