Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Rıdvan Dilmen: 'Erol Bulut da o 'cool'luğu gördüm'
12.09.2020 - 00:12

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un ilk maç performansını yorumladı.

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Fenerbahçe'nin Rizespor'u 2-1 yendiği mücadelede Erol Bulut'un performansını değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in Erol Bulut değerlendirmesi:

"Şu huyunu beğendim Erol Hoca'nın. İsim önemli değil dedi. Gustavo'yu çıkarabiliyor, bu önemli detay.

Tolga varken Gustavo çıkar mı dersin, onun gözüyle bakacaksın. Tolga pası veriyor, daha çok koşuyor. Gustavo'yu çıkarabilen adam Fenerbahçe Teknik Direktörü'dür! Ali Koç bile izlerken Gustavo çıkar mı demiştir. Dirayetli bir teknik adam Erol Bulut. Erol Hoca da o 'cool'luğu görüyorum."

"ÇOK İLGİNÇ BİR ŞEY YAPTI HOCA"

"Fenerbahçe'de seyirci olmasa da tansiyonu yüksek maçta sakin olacak oyuncular var. Kenardan gelen Sosa, Ozan böyle oyuncular. 4-4-2'ye döndüğünde Fenerbahçe, kanatta boşluklar olması normaldi. Dönen topları Rizespor aldı. Klasik Skoda golü. Serdar'dan önce geldi, golü attı. 4-4-2 Fenerbahçe'ye yaramadı. Hoca enteresan bir şey yaptı. 0-0'ken 4-4-2'ye dönen ve 1-0 geri düşen Fenerbahçe, 3 orta saha aldı. Forvetten dönüp orta sahalar aldı."

"KULÜBE AVANTAJIYLA..."

"10 üzerinden 10 oyuncudan çok, 10 üzerinden 7'lik geniş kadro şart. Sinan, Valencia, Ozan, Sosa. Burada bir kulübe avantajı var, iki Rizespor'da kadro zaafiyeti var. Duran topa döndüğü için maç Abdullah ve Skoda değişikliği yanlış oldu. Bir tarafta Tomas'ın yanlışları, Erol Hoca'nın kulübe avantajıyla sürekli sistem değişikliği yapmış oldu." (Sporx)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ridvan dilmen
erol bulut
aciklama
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam