Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
F.Bahçe'den Lozan'a dev çıkarma!
01.07.2014 - 05:13

Şampiyonlar Ligi'ne katılma savaşı veren Başkan Aziz Yıldırım, İsviçre Federal Mahkemesi'ndeki dava için yarın Lozan'a çıkarma yapacak.

Şampiyonlar Ligi'ne katılma savaşı veren Başkan Aziz Yıldırım, İsviçre Federal Mahkemesi'ndeki dava için yarın Lozan'a çıkarma yapacak. 13. Ağır Ceza'nın yeniden yargılama kararı da İsviçre'ye gitti.

Ne kavgam bitti ne sevdam... Başkan Aziz Yıldırım, 3 Temmuz 2011'de başlayan, Silivri'de, Çağlayan'da, Yargıtay'da ve son olarak 13. Ağır Ceza'da verdiği hukuk mücadelesini yarından itibaren İsviçre'ye taşıyor. Sarı-Lacivertli kulüp, CAS'ın onayladığı 2 yıllık cezanın 1 yılını daha önce çektiğini, UEFA'nın F.Bahçe'yi yargılama hakkı bulunmadığını belirterek, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için İsviçre Federal Mahkemesi'ne itirazda bulundu.

EK DELİL SUNULDU

13. Ağır Ceza Mahkemesi'nden yeniden yargılama kararı çıkınca Federal Mahkeme normalde 25 Haziran'da yapılması gereken duruşmayı 3 Temmuz'a erteledi. Mahkemeye ek deliller sunuldu. Yeniden yargılama kararı da delil olarak İsviçre'ye gönderildi. Başkan Aziz Yıldırım, 3 Temmuz'daki dosya ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı. Yıldırım, yarın tüm avukatlarla birlikte Lozan'a çıkarma yapacak. İFM'nin UEFA'nın cezasına karşı yürütmeyi durdurma kararı alması bekleniyor. Bu karar F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılması anlamına geliyor. İFM ayrıca dosyayı reddedebilir ya da tedbir kararı almadan eylül ayına erteleyebilir.
(Aksam)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Sampiyonlar Ligi
Lozan
isvicre federal mahkemesi
Aziz Yildirim
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam