Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Doğum günü 3 Temmuz
30.06.2014 - 05:30

3 Temmuz 2011'de Darağacı'na çıkarılan Fenerbahçe, tam 3 yıl sonra bu kez 3 Temmuz 2014'te bir hukuk mücadelesi kazanmanın planlarını yapıyor.

3 Temmuz 2011'de Darağacı'na çıkarılan Fenerbahçe, tam 3 yıl sonra bu kez 3 Temmuz 2014'te bir hukuk mücadelesi kazanmanın planlarını yapıyor. Lozan'a çıkarma yapmaya başlayan Sarı-Lacivertliler, Avrupa Kupaları yasağının kalkması için geri sayımını sürdürüyor.

3 Temmuz 2011... O pazar sabahını hiçbir Fenerbahçeli, hatta hiçbir futbolsever yaşamının sonuna kadar unutmayacak. O gün Başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere, Fenerbahçe camiasının çok önemli isimleri ve Türk futbolunun önde gelen figürleri bir bir gözaltına alınmış, meşin yuvarlak adeta fitili ateşlenmiş bir bombaya dönmüştü. Sonrasında tapeler, duruşmalar, bitmek bilmeyen bir hukuk mücadelesi yaşandı. UEFA, konu Türk kulüpleri olunca giyotini indirmekte sakınca görmedi! Kolu kanadı kırılan Fenerbahçe, tam 3 yıldır Avrupa’dan uzak kaldı. Ancak köprünün altından çok sular aktı. Delillerle ilgili şüpheler, 17 Aralık’ta ortaya çıkan bazı gerçekler ve sonrasında ‘yeniden yargılanma’ kararı... Rüzgâr terse döndü, Fenerbahçe’nin eli güçlendi. UEFA ve CAS’taki hukuksal girişimlerinden sonuç alamayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne katılımının önündeki engeli kaldırmak için İsviçre Federal Mahkemesi’ne başvurdu. Amaç, yürütmeyi durdurma kararı aldırabilmek, Devler Ligi kapısını yeniden açabilmek.

Son 72 saate girildi

Bu hedef için kılı kırk yararcasına çalışan, gecesini gündüzüne katan Fenerbahçe cephesi son aşamaya geldi. Bir süre önce kulübün 3 avukatını İsviçre Federal Mahkemesi’nde yapılacak değerlendirme toplantısı için Lozan’a gönderen Sarı-Lacivertliler, tüm hukuki delillerini dosyaladı. Fenerbahçe, perşembe günü, yani 3 Temmuz’daki duruşmada final hamlelerini yapacak. Olumlu bir sonuç çıkması halinde ise her şey bambaşka olacak. Şampiyonlar Ligi’ne katılım halinde taşlar yerinden oynayacak ve Fenerbahçe’nin bu kez yurt içindeki hesaplaşması başlayacak. İşte o zaman, Türk futbol tarihinin belki de en sıra dışı günleri yaşanacak!
(Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Aziz Yildirim
3 Temmuz
operasyon
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam