Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
İşte Fenerbahçe'nin çıkış plânı
05.08.2020 - 10:30

Harcama Limiti'nde geçen sezonun da gerisinde kalan Sarı-Lacivertliler, şampiyonluk kadrosunu kurabilmek için çözüm arayışına geçti. İlk etapta havuzdan çıkıp yayın haklarını daha yüksek bedelle satma planı devreye sokulacak ve transferler için kaynak yaratılacak.

Fenerbahçe, TFF'nin açıkladığı 'Harcama Limiti' nedeniyle devre arasında istediği transferleri yapamamış, Frankfurt'tan gelen Falette'e lisans çıkarabilmek için Sadık maaşında indirime gitmişti. 2020- 2021 sezonu için açıklanan limitlerde de Sarı-Lacivertliler'in beklentileri gerçekleşmedi, geçen sezonun da gerisine düşüldü. Kur artışı da eklenince takım maaş bütçesi 43 milyon Euro'dan 21 milyon Euro'ya geriledi. Şu anki kadro değeri bunun 3 katından fazla olduğu için transfer beklemek hayal oldu. Şampiyonluk özlemine bu sezon nokta koymak isteyen yönetim ise limit problemini aşabilmek için alternatif çözümler aramaya başladı.

155 milyon aldılar, fazlasını istiyorlar

Taraftarın isyanıyla ligden çekilme iddiaları gündeme gelse de Sarı- Lacivertliler'in böyle bir düşüncesi yok. İlk etapta naklen yayın havuzundan çıkma planını uygulamaya sokacaklar. Yönetim havuzdan ayrılıp kendi maçlarını özgürce başka platforma çok daha yüksek bir bedelle satmayı tasarlıyor. Böylelikle geçen sezon elde edilen 155 milyon TL'lik yayın gelirinin çok daha üstünde bir rakama ulaşılıp transferler için kaynak yaratılabilecek. Yayıncı kuruluşta en çok abonesi bulunan ekiplerden olan Fenerbahçe'nin bu konuda hukuki anlamda çalışmalarına start verdiği öğrenildi. (Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
cikis plan
limit
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam