Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Fenerbahçe’de ödeme krizi sürüyor
20.06.2020 - 11:15

Fenerbahçe'de Zajc, Jailson, Gustavo ve Dirar kendilerine sunulan iki formulü de kabul etmedi. Kruse’nin sözleşmesini tek taraflı feshetmesiyle kendini gösteren şok dalgasının sürmesinden endişe ediliyor.

Fenerbahçe’de gündem ödemeler… Max Kruse, alacaklarını bahane ederek Fenerbahçe ile olan sözleşmesini önceki gün tek taraflı olarak feshetmişti. Yönetim, benzer bir durumun diğer oyuncularla yaşanmaması için endişe ederken çözüm yolları arıyor. Fakat diğer oyuncuların da yönetimin indirim ve uzlaşma tekliflerini kabul etmediği ifade ediliyor. Bazı futbolcuların geçen sezondan kalan alacakları gerekçe gösterdiği iddia ediliyor.

YÖNETİM ÇABA HARCIYOR

Miha Zajc, Jailson, Luiz Gustavo ve Nabil Dirar'ın, kendilerine sunulan iki indirim planını da reddettiği konuşuluyor. Yabancı futbolcuların genel olarak uzlaşma yoluna gitmediği belirtiliyor. Öte yandan maaşında yüzde 40 indirim yaparak 2 milyon Euro yıllık ücretini 1.2 milyon Euro seviyesine çeken Alper Potuk'un da yeni bir indirime sıcak bakmadığı ifade ediliyor. Yöneticiler, yeni bir fesih sorunuyla karşılaşmamak için yoğun mesai harcıyor.

ZAJC VE JAILSON SATILABİLİR

Fenerbahçe’de Jailson ve Zajc ile yolların ayrılması planlanıyor. Yönetim, bu iki futbolcuya kulüp arıyor. Satıştan mali kaynak yaratılması gündemde. Kruse için de benzer bir arayışta olan kulüp, oyuncunun sözleşmesini feshetmesiyle şoke olmuştu. (Sözcü)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
kriz
ödeme
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam