Son Eklenen Haberler!
09:54 | Fenerbahçe'de Portekiz kampında öne çıkan 3 yıldız! Dönüşü muhteşem oldu        -        09:53 | Roma’da Jose Mourinho’ya ödül!        -        09:52 | Fenerbahçe’nin kadroda düşünmediği isim elde kaldı! Maaşı sorun oldu        -        09:51 | Fenerbahçe - Feyenoord eşleşmesinin hakemleri açıklandı        -        17:20 | Fenerbahçe'den TFF'ye başvuru hazırlığı        -        17:16 | Fenerbahçe'nin yeni sponsoru Chobani'nin tabelaları stada asıldı        -        17:15 | Fred'den çarpıcı sözler! Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde olmayı çok istiyoruz        -        10:11 | Fenerbahçe Stadyumu'nda değişim başladı        -        10:11 | Fenerbahçe'de tüm gözler seçime çevrildi        -        10:10 | Anderson Talisca için varsa yoksa Fenerbahçe!
Ali Koç çıkış arıyor! Akıldaki 5 arazi…
19.05.2020 - 08:23

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ekonomik durumu düzeltmek için çalışıyor. Döviz borçlarını TL’ye çevirerek ilk adımı atan Ali Koç, arazilerin değerlendirilmesi için düğmeye bastı.

Bu bağlamda ilk adım döviz borçlarının TL'ye çevrilmesiydi. Hatırlanacağı gibi döviz borcu 1 milyar 215 milyon 543 bin TL'lik uzun vadeli kredi haline dönüştürülmüştü. Ali Koç ve kurmayları, şimdi yeni projeler üzerinde çalışıyor. Bunlardan ilki emlak projeleri.

Mali genel kurulda, üyelerden gayrimenkullerin değerlendirilmesi için izin istenecek. Yönetim, tapulu gayrimenkul ve arazileri, üzerlerine yapılacak yeni projelerle daha yüksek bedelle satarak kulübe gelir sağlamayı amaçlıyor. Diğer çalışma ise Türkiye Bankalar Birliği anlaşmasına yönelik. TBB'nin mevcut önerisine imza atmayan sarı-lacivertliler, kendi planını kabul ettirmek istiyor. Kulüp, 2 yıl geri ödemesiz 10 yıllık vadeli bir anlaşmada diretiyor.

AKILDAKİ ARAZİLER

- Edirne arazisi (16 bin metrekare)
- Ataşehir arazisi (58 bin metrekare)
- Kenan Evren Lisesi arazisi (21 bin metrekare)
- Ankara İncek Tesisleri arazisi (32 bin metrekare)
- Gebze arazisi (220 bin metrekare)

YÜKSEK DİVAN KURULU TOPLANTISINDA UYARMIŞTI

Başkan Ali Koç, son yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısında gayrimenkullerin değerlendirileceğini söylemişti.

Ali Koç, “Mevcut yapılandırmada, bütün kaynaklar bankaya gidiyor. 5. yıl yüzde 80 anapara ödendiğinde harcama limitlerinin eksi çıkacağı herkes tarafından biliniyor” demişti.

KULÜBE ÜYELİK ÜCRETİ ARTACAK

Yönetim, üyelere yönelik de projeler hazırladı. Kongre üyelik ücretini 10 bin TL'den 15 bine çıkartan sarı-lacivertliler, mali genel kurulda 50 TL olan üyelik yıllık aidatını en az 300 TL'ye çekmeyi hedefliyor. (Sözcü)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ali koc
kurtulus
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Portekiz kampında öne çıkan 3 yıldız! Dönüşü muhteşem oldu
Roma’da Jose Mourinho’ya ödül!
Fenerbahçe’nin kadroda düşünmediği isim elde kaldı! Maaşı sorun oldu
Fenerbahçe - Feyenoord eşleşmesinin hakemleri açıklandı
Fenerbahçe'den TFF'ye başvuru hazırlığı
Fenerbahçe'nin yeni sponsoru Chobani'nin tabelaları stada asıldı
Fred'den çarpıcı sözler! Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde olmayı çok istiyoruz
Fenerbahçe Stadyumu'nda değişim başladı
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam