Son Eklenen Haberler!
16:19 | Fenerbahçe'den Salah'a çılgın maaş teklifi! 'Evet' dedi iddiası        -        16:17 | Fenerbahçe'de Asensio depremi! Ayrılık ihtimali ortaya çıktı        -        16:14 | Fenerbahçe'de Ederson ülkesine döndü!        -        16:11 | Fenerbahçe gece yarısı duyurdu! Seçim tarihi resmen açıklandı        -        16:09 | Aziz Yıldırım'dan stadyum vaadi!        -        11:52 | Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi        -        11:50 | Ederson kendine kulüp arıyor!        -        11:49 | Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'        -        11:34 | Tümosan Konyaspor 0-3 Fenerbahçe        -        12:47 | Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"
Ümit Özat, Rigobert Song ile ne konuştuğunu açıkladı
13.05.2020 - 13:15

2007'de Ali Sami Yen'de oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı 'sulu derbi'de Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat ile Galatasaray'ın savunmacısı Song'un saha ortasındaki sohbetleriyle ilgili yıllar sonra itiraf geldi.

2007'de Ali Sami Yen'de oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı Lugano ve Edu'nun attığı gollerle 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona eren maçın akıllara kazınan karesiyle ilgili Ümit Özat, yıllar sonra açıklamada bulundu. Maçın son dakikalarında tribünde çıkan olaylar ve sahaya atılan su şişeleri nedeniyle maçın hakemi Bülent Demirlek, olayların yatıştırılması için maçı durdurup soyunma odasına gitmişti.

Hakemin tekrar sahaya dönmesi beklenirken hafızalardan silinmeyecek kare çekilmişti. Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat ile Galatasaraylı Song'un saha ortasındaki samimi sohbeti.

"KÖLN'E TRANSFERİMİ KONUŞUYORDUK"

O anı anlatan Ümit Özat, yıllar sonra Song ile saha ortasında ne konuştuğunu açıkladı! Ümit Özat, "Köln'e transferim öncesi bilgi alıyordum." dedi ve ekledi;

"Meşhur sulu derbi. O maçta ben Köln ile çoktan anlaşmıştım. Rigobert de önceden orada oynadığı için kulüp ve şehir hakkında bilgiler alıyordum.

Yeni bir maceraya başlayacaktım. Bu fotoğraf çekildiği esnada Köln'de yaşayacaklarımı asla bilmiyordum. Hatta biri çıkıp söyleseydi şaka yapıyor falan zannederdim.

Ne tuhaf değil mi? Fotoğrafta durduğu gibi durmuyor zaman. Sen yaşaman gerekenleri yaşıyorsun ve hep yeni bir maceraya doğru ilerliyorsun. Şükredip devam ediyorsun. Fotoğrafların ise sadece hikayesi kalıyor aklında."

Bu arada Song, 2001-2002 sezonunda West Ham United'den Köln'e kiralık gitmiş ve bir sezon oynamıştı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ümit özat
rigobert song
aciklama
Diğer Haberler
Fenerbahçe'den Salah'a çılgın maaş teklifi! 'Evet' dedi iddiası
Fenerbahçe'de Asensio depremi! Ayrılık ihtimali ortaya çıktı
Fenerbahçe'de Ederson ülkesine döndü!
Fenerbahçe gece yarısı duyurdu! Seçim tarihi resmen açıklandı
Aziz Yıldırım'dan stadyum vaadi!
Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi
Ederson kendine kulüp arıyor!
Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam