Son Eklenen Haberler!
09:54 | Fenerbahçe'de Portekiz kampında öne çıkan 3 yıldız! Dönüşü muhteşem oldu        -        09:53 | Roma’da Jose Mourinho’ya ödül!        -        09:52 | Fenerbahçe’nin kadroda düşünmediği isim elde kaldı! Maaşı sorun oldu        -        09:51 | Fenerbahçe - Feyenoord eşleşmesinin hakemleri açıklandı        -        17:20 | Fenerbahçe'den TFF'ye başvuru hazırlığı        -        17:16 | Fenerbahçe'nin yeni sponsoru Chobani'nin tabelaları stada asıldı        -        17:15 | Fred'den çarpıcı sözler! Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde olmayı çok istiyoruz        -        10:11 | Fenerbahçe Stadyumu'nda değişim başladı        -        10:11 | Fenerbahçe'de tüm gözler seçime çevrildi        -        10:10 | Anderson Talisca için varsa yoksa Fenerbahçe!
Fenerbahçe'yi yeni sezon öncesi bekleyen 4 sorun!
27.04.2020 - 15:11

Fenerbahçe yönetimini sezon sonunda çözmesi gereken sorunlar bekliyor.

Şampiyonluğa oynayacak kadro kurmayı planlayan Başkan Ali Koç'un ilk olarak teknik direktör konusunu çözüme kavuşturması gerekiyor.

Şu ana kadar yerli ve yabancı bir çok adayla görüşmeler yapılmasına rağmen kesin karar verilmedi.

Fenerbahçe'nin yabancı teknik adamlar üzerinde durduğu öğrenilirken ekonomik şartların uyması halinde yeni sezonda yabancı bir teknik adam takımın başında olacak.

Sarı lacivertlilerin çözmesi gereken konulardan bir tanesi de yeni kadro planlaması olacak.

Teknik adam belirlendikten sonra yerli ve yabancı isimlerle ekonomik imkanlar doğrultusunda iyi bir kadro kurulması düşünülüyor.

Yerli ve yabancı oyuncu isimleri belirlenerek yeni hocaya önerilecek. Teknik direktörün onay vermesi halinde transfer edilecek.Sözleşmesleri bitecek oyuncuların durumu da Fenerbahçe'yi zorlayacak konulardan bir tanesi.

Sarı lacivertlilere kiralık olarak gelen Simon Falette'nin yanı sıra Hasan Ali Kaldirim, Tolga Cigerci, Mauricio Isla, Mehmet Ekici,Emre Belözoglu ve Erten Ersu'nun sözleşmeleri sona eriyor.

Sportif Direktörlüğe geçecek olan Emre Belözoğlu haricinde sözleşmeleri sona erecek ve yeterli katkıyı sağlayamayan bir çok oyuncuyla yollar ayrılacak.

Kadrodaki futbolculara gelen tekliflerin iyi olması halinde değerlendirmeye alınacak.Kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı Fenerbahçe yönetimini yine kara kara düşündüren sorunlardan. Ali Koç başkanlığa geldiğinde 94 milyon euro olan maaş bütçesi ilk etapta 71 milyon euro'ya kadar düşürüldü.

Geçici süre askıya alınmış olsa da finansal fair play kurallarını düşünen Fenerbahçe yönetimi futbol takımının maaş bütçesini 50 milyon euro'ya kadar düşürmeyi hedefliyor.

Sarı lacivertliler koronavirüs salgını sonrası eskisi gibi yüksek bedellerle sözleşmeler yapmayacak. Sözleşmelerde sadece sabit maaş üzerinde durulacak. (Ajansspor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
yönetim
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Portekiz kampında öne çıkan 3 yıldız! Dönüşü muhteşem oldu
Roma’da Jose Mourinho’ya ödül!
Fenerbahçe’nin kadroda düşünmediği isim elde kaldı! Maaşı sorun oldu
Fenerbahçe - Feyenoord eşleşmesinin hakemleri açıklandı
Fenerbahçe'den TFF'ye başvuru hazırlığı
Fenerbahçe'nin yeni sponsoru Chobani'nin tabelaları stada asıldı
Fred'den çarpıcı sözler! Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde olmayı çok istiyoruz
Fenerbahçe Stadyumu'nda değişim başladı
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam