Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Yüzde 70 indirim şoku yaşıyor…
08.04.2020 - 11:53

Fenerbahçe, Alper Potuk konusunda bir kez daha indirime gitti. Sezon ortasında oyuncunun sözleşmesinde indirime giden sarı lacivertli yönetim, bu kez koronavirüs nedeniyle yüzde 70 indirime gitti. Bu durumda Alper Potuk'un alacağı ücret 420 bin Euro'ya kadar düştü.

Fenerbahçe, yüzde 40 indirim yaparak maaşını 1.4 milyon Euro’ya indiren Alper Potuk’dan devre arasında Çaykur Rizespor’a gitmesini istemişti. Ancak Beşiktaş’la anlaşan Alper Potuk, sözleşmesinin feshedilmesini istediği için görüşmeler durmuş ve kadro dışı bırakılmıştı. Sarı-lacivertli yönetim ise yeni bir hamle yaptı. Alper’in menajerine bir yazı göndererek, “Pandemi nedeniyle doğan mücbir sebep'' nedeniyle hukuki hakkını kullanılarak Alper’in maaşında yüzde 70 indirim yapıldığı bildirildi. Alper eğer itiraz etmezse maaşı bu indirimle 420 bin Euro’ya kadar düşecek.

2013 yılında beri Fenerbahçe'de forma giyiyor

Alper Potuk, 2013 yılında beri Fenerbahçe'de oynuyor. Kariyerinde sadece iki takımda forma giyen Alper, 7.25 milyon Euro'ya transfer edilmişti.

Sarı lacivertli futbolcu, bu sezon 8 maçta sadece 372 dakika sahada kalabildi. Gol ya da asist katkısı yapamadı.

Damien Comolli, teşekkür etmişti

Alper Potuk, Fenerbahçe'de maaş indirime giderken, o zamanki sportif direktör Damien Comolli, kendisine teşekkür etmişti. Fenerbahçe'nin resmi sitesinden Comolli'nin bu konudaki görüşleri yayınlanmıştı. (Fotospor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
alper potuk
indirim
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam