Son Eklenen Haberler!
10:52 | Hakan Bilal Kutlualp'ten Ali Koç'a çağrı! "TFF'ye tek vücut yürüyelim"        -        10:49 | Jose Mourinho’dan Ali Koç ve Kerem Aktürkoğlu tepkisi!        -        10:41 | Ali Koç hakem kararlarına ateş püskürdü! 'Bu, seçim öncesi yapılmış bir operasyondur'        -        10:38 | Tedesco'dan öz eleştiri! 'Kazanmayı hak etmedik'        -        10:14 | Fenerbahçe 2-2 C. Alanyaspor        -        10:45 | Tedesco şaşkın: 'Mourinho neden oynatmadı anlamıyorum'        -        10:44 | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yönetim kurulu listesini açıkladı!        -        10:43 | Fenerbahçe'de Bartuğ Elmaz kararı! Tedesco'nun gözüne girdi        -        10:39 | İsmail Kartal kararından vazgeçti!        -        10:38 | Kutlualp'in adaylıktan çekilmesinin ardından Saran'dan ilk açıklama
Fenerbahçe'de ayrılıkların bedeli ağır oldu!
26.03.2020 - 11:54

İkinci yarı öncesi ligin en güçlü şampiyonluk adayı olan sarı-lacivertliler 26. hafta itibariyle yarıştan koptu. Bunda temel sebeplerden biri devre arası transfer döneminin kötü geçirilmesi oldu.

Birçok takım kadrosunu transfer limitlerine rağmen güçlendirirken sarı-lacivertliler de bu durum yapılamadı ve kadro zayıfladı. Zanka ve Moses’ın yokluğu bu konuda belirleyici oldu. Belki tam kapasitesine hiçbir zaman ulaşamamış olsa da Moses tecrübeli bir kanat oyuncusuydu.

Milliyet'in haberine göre; Rodrigues’in sakatlığı sonrası kanatları etkili kullanacak isim kalmadı. Devre arası Inter’e transfer olan Nijeryalı futbolcunun yokluğu hissedildi.

Benzer bir sıkıntı savunmada da yaşandı. Jailson’un yaptığı hataların bedeli ağır oldu. Bu nedenle Zanka’nın tecrübesi arandı.

Zanka ve Moses ikilisinin takımdan ayrılmasındaki temel sebep ekonomikti. İki futbolcu da transfer limitlerinde yer açmak ve eksi puan cezası almamak için takımdan ayrıldı.

Yeterli gelmedi

Victor Moses ve Zanka’nın vedaları sonrası eldeki mevcut isimler olmadı. Jailson’un başta Galatasaray derbisi olmak üzere kritik süreçteki hataları savunmayı aksattı. Her ne kadar Zanka, Jailson’a göre ağır kalsa da orjinal bir stoper olmasıyla daha deneyimli duruyordu.

Kanatlarda da Rodrigues’in sakatlığında hücuma hızlıca top taşıyan isim sayısı kalmadı. Burada da bilhassa iç saha maçlarında Moses’ın eksikliği arandı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
victor moses
zanka
Diğer Haberler
Hakan Bilal Kutlualp'ten Ali Koç'a çağrı! "TFF'ye tek vücut yürüyelim"
Jose Mourinho’dan Ali Koç ve Kerem Aktürkoğlu tepkisi!
Ali Koç hakem kararlarına ateş püskürdü! 'Bu, seçim öncesi yapılmış bir operasyondur'
Tedesco'dan öz eleştiri! 'Kazanmayı hak etmedik'
Fenerbahçe 2-2 C. Alanyaspor
Tedesco şaşkın: 'Mourinho neden oynatmadı anlamıyorum'
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yönetim kurulu listesini açıkladı!
Fenerbahçe'de Bartuğ Elmaz kararı! Tedesco'nun gözüne girdi
Gelecek maçımız
Kasımpaşa
Fenerbahçe
21.09.2025 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam