Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Trabzonspor’a cevap!
31.05.2014 - 07:41

Fenerbahçe, UEFA'nın soruşturma açtığı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe, UEFA'nın soruşturma açtığı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.


İŞTE O RESMİ AÇIKLAMA

“Kulübümüz hakkında, UEFA nezdinde disiplin soruşturması açıldığına ve UEFA Disiplin Müfettişi tarafından kulübümüzden savunma talebinde bulunulduğuna dair haber ve yayınlar üzerine iş bu açıklamayı yapma zarureti hasıl olmuştur.

Öncelikle belirtmek isteriz ki; UEFA’nın uyguladığı prosedür; UEFA’ya yapılan her tür şikayet için uygulanmakta olan rutin işleyiş ve prosedürden farklı olmayıp Trabzonspor’un şikayeti üzerine Türkiye Futbol Federasyonu’na iletilen evraktan ibarettir.

Bununla birlikte büyük bir infialle kamuoyuna servis edilen bu şikayet üzerine Kulübümüzden herhangi bir savunma talebinde bulunulmadığı gibi bu şikayetin ciddiyeti (!) ile orantılı olarak dosya herhangi bir UEFA disiplin müfettişine dahi sevk edilmemiştir.

Doğru ve gerçeği yansıtmayan bilgilerle yaratılmaya çalışılan hezeyanın nedeni, aslında tüm kamuoyunun malumudur…

Amaçlanan: “Trabzonspor Kulübü’nün, hukuken subuta eren ‘teşvik eylemleri’ ve bu eylemlerin gerçekleştiğine dair ortaya çıkan kesin deliller tahtında Kulübümüzün gerek UEFA gerekse Türk Ceza Yasaları uyarınca yaptığı ve yapmakta olduğu başvuruların, kamuoyunda uyandıracağı etkiyi ortadan kaldırmak ve kamuoyunun dikkatini başka yöne çekmeye yönelik niteliksiz bir algı yönetimi girişimidir.”

Sonuç olarak; adalet dağıtıcılarının sahte faturaları ile kulüplerinin kendileri tarafından soyulduğunu iddia edenlerin ‘futbolda adalet havariliğine soyunmaları’ bu mesnetsiz şikayet ve şikayetçilerin ciddiyetini, açıkça ortaya koymaktadır.”
(fenerbahce.org)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Resmi Aciklama
Hamsiler
Trabzonspor
UEFA
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam