Son Eklenen Haberler!
09:03 | Mou için ağlayacak halim yok        -        10:48 | Ali Koç'tan Ahmet Metin Genç'e tepki        -        10:45 | Kerem Aktürkoğlu: "Fenerbahçe formasını hep hayal ettim"        -        10:44 | Ederson: 'Daha fazla gol atabilirdik'        -        10:43 | İsmail Yüksek: 'Kazanmayı hak ettik'        -        10:41 | Archie Brown'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması!        -        01:36 | Yönetim Kurulu Üyemiz Hulusi Belgü, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu        -        01:36 | Domenico Tedesco, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu        -        01:35 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor        -        12:37 | Fenerbahçe - Trabzonspor maçının VAR hakemi belli oldu!
Ali Koç’tan muhaliflere çağrı geldi
18.03.2020 - 10:55

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'a karşı isyan başladı. Muhalifler yemekli toplantılar yapıp görüş alış verişinde bulunuyor. Eski başkan Aziz Yıldırım da bu toplantıların bazılarına katılıyor. Başkan Ali Koç ise gizli gizli toplanmak yerine herkesi meydana davet ediyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç muhalefete de rest çekti… daha önce kendisini istemeyenlere sandık istiyorlarsa “hodri meydan” dediğini hatırlatan Başkan son dönemde kapalı kapılar ardında yapılan toplantılar yüzünden oldukça kızgın.

Orada burada toplanıp, kendisini ve yönetimi kötüleyip, camiaya umutsuzluk aşılamak dışında hiçbir işe yaramadıklarını iddia ettiği muhaliflere seslenen Koç’un, “hani neredeler?.. genel kurul için kulübe bir tane bile başvuru yok. Orada burada, yemek masalarında toplanmakla olmuyor bu işler. Eğer ciddiyseler, Fenerbahçe’yi düşünüyorlarsa adam gibi çıksınlar ortaya. Seçim istiyoruz desinler. Yoksa kulübün içini karıştırmayı bıraksınlar. Nasıl ki kulübü biz bu duruma getirdik, çıkarmak da boynumuzun borcu” dediği bildirildi.

Kulübün ekonomik olarak bataklıktan çıkarmaya çalıştıklarını ve bunu herkesin bildiğini söyleyen Koç, sportif olarak olabileceğinden daha fazla başarısız olduklarını kabul ettiğini ve buna da çözüm bulacaklarını söyledi.

Ali Koç’un bu ifadeleri özellikle Aziz Yıldırım ve diğer muhalif gruba yakın isimlerin yanında kullandığı bildirildi. Başkan’ın amacının ise iki muhalif grubun bir istekleri varsa ortaya çıkmaları için çağrı şeklinde algılanmasını istediği gelen bilgiler arasında. (Fotospor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ali koc
muhalefet
Diğer Haberler
Mou için ağlayacak halim yok
Ali Koç'tan Ahmet Metin Genç'e tepki
Kerem Aktürkoğlu: "Fenerbahçe formasını hep hayal ettim"
Ederson: 'Daha fazla gol atabilirdik'
İsmail Yüksek: 'Kazanmayı hak ettik'
Archie Brown'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması!
Yönetim Kurulu Üyemiz Hulusi Belgü, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu
Domenico Tedesco, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam