Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Vedat Muriqi’den açıklamalar
04.03.2020 - 00:28

Trabzonspor karşısında takımımızın tek golünü kaydeden Vedat Muriqi, karşılaşmanın ardından konuştu.

Yayıncı kuruluşa ilk olarak maçı değerlendiren Muriqi, “Zor bir mücadele olacağını biliyorduk. İki ayaklı maç olduğu için burada en iyi skoru almak için sahaya çıktık. Attığımız 1 gole sevinecek halimiz yok ama 2-0’dan ziyade 2-1 daha iyi skor. Bu bir avantaj değil ama çok büyük bir dezavantaj olduğunu söyleyemem. Kadıköy’de taraftarımızın desteğiyle inşallah finale çıkacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Ersun hocanın vedasıyla ilgili de konuşan Vedat, “Futbolda bunlar var. Üzülsek de bazıları sevinse de futbolda bunları yaşıyoruz. Özellikle ülkemizde hocalarımızın da –sadece Ersun hoca için söylemiyorum, genel anlamda konuşuyorum- elinde olmayan sebeplerden dolayı ilk fatura onlara kesiliyor maalesef. Allah inşallah Ersun hocanın yolunu açık eder. En iyisini hak ediyor. Bize de kattıkları için çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Son olarak kendi performansını değerlendiren başarılı oyuncu, “Kendi adıma sezon başından bu yana iyi bir başlangıç yaptım. Sonra 4 haftalık gol sıkıntısı çektim ama performansımın düştüğü eleştirilerine şöyle katılmıyorum; hepsine çok saygı duyuyorum, oynadığım oyunu oynamaya çalışıyorum, takımıma sürekli katkı sağlamaya çalışıyorum. Gol atıp atmamamın hiç önemi yok, takıma katkı sağlayayım yeter. Her maç koşan, takımına defansta da yardımcı olan bir forvet performans düşüklüğü yaşıyor demek ne kadar doğru tartışılır. Yanlış anlamayın, kendimi övmüyorum. Gol sıkıntısı çekiyordum. Son 3 günde 2 gol attım. Mutluyum. Takıma her türlü katkı sağlamaya çalışıyorum. İnşallah bundan sonraki günlerde gol, asist ve performansla katkı sağlamaya devam edeceğim.” diyerek sözlerini noktaladı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
trabzonspor
vedat muriqi
aciklama
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam