Son Eklenen Haberler!
00:39 | Amerika rüyası kısa sürdü: Cengiz Ünder geri dönüyor!        -        00:30 | Fenerbahçe'de 'sarı' alarm: 6 futbolcu sınırda        -        00:29 | Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş hastanelik oldu!        -        09:16 | Tembelliğe tahammülü yok        -        09:15 | Fenerbahçe yönetiminden tesis atağı!        -        09:14 | Fenerbahçe'de unutulan 11.5 milyon euro! Diego Carlos nerede?        -        08:54 | Fenerbahçe'de yıldız transferler geliyor! Şampiyonlar Ligi hesapları        -        08:53 | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Koç'u kabul etti!        -        08:52 | Fenerbahçe'den Bakan Murat Kurum'a ziyaret!        -        08:52 | Fenerbahçe, Zenit ile arasındaki iş birliği anlaşmasını 3 yıl daha uzattı
Fenerbahçe'de motivasyon için özel yemek
27.02.2020 - 17:05

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kötü sonuçların ardından moral, motivasyon yemeğinde Fenerbahçe Futbol Takımı ve teknik heyetle bir araya geldi.

Galatasaray karşılaşmasının ardından tribünlerden gelen istifa çağrılarına kulak veren Ersun Yanal, kötü gidişatı sonlandırmak için soyunma odasında görevden ayrılmayı teklif etmesine rağmen Başkan Ali Koç'tan onay alamamıştı. Ali Koç'un 'birlikte mücadele edeceğiz' şeklindeki söylemleri sonrası görevine devam eden Yanal, 4 gün sonra idmanda takımın başında poz verdi. Geride kalan 4 maçın 3'ünde yenilgi yaşayan 1'inde ise berabere kalan Fenerbahçe'de şimdiki hedef ise Antalyaspor maçından galip ayrılmak. Ligde kalan 11 haftada yenilgi yaşamak istemeyen sarı-lacivertli ekip, Başkan Ali Koç'un önderliğinde yemekte bir araya geldi. Takımda moral bozukluğu yaşanmamasını isteyen Başkan Ali Koç, "Toparlanıp önümüze bakacağız. Kafanızı önünüze eğmenize gerek yok. Antalyaspor karşılaşmasında elimizden geleni yapıp mücadeleden galibiyet elde etmemiz gerekiyor. Antalyaspor maçı ile çıkış yapıp önümüzde bulunan 11 mücadeleden puan alarak sahadan ayrılacağınıza inanıyorum" dedi.

BAŞARISIZLIK KULÜBÜN İÇERİSİNDEKİ NEGATİF HAVADAN

Öte yandan Fenerbahçe eski Sportif Direktörü Damien Comolli, takımın yaşadığı başarısızlığın kulüpteki negatif hava ile ilgili olduğunu söyledi.

Fransız futbol adamı, bir internet sitesine yaptığı açıklamada, ayrılık sebebinin Başkan Ali Koç'un kendisi ile teknik direktör Ersun Yanal'a sormadan transfer yapması ise ilgili olduğunu söyledi. Comolli, "Önümde iki seçenek vardı. Ya kalıp neler olacağına bakacaktım ya da istifa edecektim. Daha önce de istifa etmek istedim ancak yönetim bunu kabul etmedi. Ancak artık dayanamıyordum. Daha önce hayatımda yapmadığım bir şey yaptım ve tweet attım. Bu açıklamadan sonra gitmemi kabul ettiler. Başkan, benim ve hocanın bilgisi olmadan transferler yaptı. Kulübe ayırdığı zaman ve harcadığı paradan dolayı bu kararına saygı duydum. Sonuçta kendisi kulübün başkanı ve ne yapmak istiyorsa onu yapabilir. Ancak bu durum beni rahatsız etti" dedi.

Ligdeki en iyi oyuncuların Fenerbahçe'de olmasına rağmen bazı şeylerin ters gittiğini vurgulayan Comolli, "Kulüpte çok negatif bir hava vardı. Bu beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Kariyerimde ilk kez böyle bir şey yaşadım" diye konuştu.

DHA


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
yemek
ersun yanal
ali koc
Diğer Haberler
Amerika rüyası kısa sürdü: Cengiz Ünder geri dönüyor!
Fenerbahçe'de 'sarı' alarm: 6 futbolcu sınırda
Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş hastanelik oldu!
Tembelliğe tahammülü yok
Fenerbahçe yönetiminden tesis atağı!
Fenerbahçe'de unutulan 11.5 milyon euro! Diego Carlos nerede?
Fenerbahçe'de yıldız transferler geliyor! Şampiyonlar Ligi hesapları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Koç'u kabul etti!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Kayserispor
20.04.2025 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam