Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Ersun Yanal dönemi sonrası için favori Erol Bulut
25.02.2020 - 11:29

Fenerbahçe, Ersun Yanal sonrası dönem için hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertli kulüpte Alanya'daki başarılarıyla alkış toplayan Erol Bulut'un adı öne çıktı. 45 yaşındaki teknik adamın Alanya ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitiyor.

Derbide kırmızı kart gördüğü için basın toplantısına çıkamayan ve özel aracıyla stattan ayrılan Ersun Yanal'ın görevi bıraktığı haberleri kısa süre içinde yalanlandı. Tecrübeli çalıştırıcı, "İstifa etmedim, mücadeleye devam" dese de hocanın ayrılık biletinin cebinde olduğu biliniyor. Fenerbahçe de Ersun Yanal dönemi sonrası için hazırlıklara başladı. Bu hafta olmasa bile Ersun Yanal ile ayrılık sezon sonunda gerçekleşecek ve Fenerbahçe yoluna başka bir teknik adamla devam edecek. Peki Fenerbahçe'nin hocalık koltuğuna kim oturacak?

EROL BULUT DA FENERBAHÇE'Yİ BEKLİYOR

Bu noktada yönetim henüz bir çalışma başlatmasa da camianın önde gelenleri Erol Bulut isminin doğru olacağı yönünde hemfikir. Yeni Malatyaspor'un ardından Aytemiz Alanyaspor'da da başarıyı yakalayan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Bulut'un takıma özlenen istikrarı sağlayacağına inanılıyor. Erol Bulut, Fenerbahçe teknik direktörlüğü hayalini dile getirmese de gizlemiyor. Bulut'un daha önce başka büyük takımlardan teklif aldığı ancak "Benim hayalimde Fenerbahçe teknik direktörlüğü var. Bu nedenle başka teklifleri konuşmam" dediği biliniyor.

SÖZLEŞMESİNE MADDE KOYDURDU

Erol Bulut'un Alanyaspor ile yaptığı sözleşmeye "İstediği an tek taraflı fesih" maddesi koydurduğu öğrenildi. Bu maddenin tek sebebinin Fenerbahçe ile yaşanabilecek olası gelişmeler olduğu kaydedildi. Ancak şu ana kadar Bulut ile temasa geçen Fenerbahçeli yönetici olmadı.

GİTMİYORUM, ÜÇ ÖNEMLİ MAÇ VAR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dün yapması beklenen görüşme gerçekleşmedi. Ersun Yanal, salon idmanı için sabah Samandıra'ya gitti. Ancak Başkan'la görüşmedi. Ali Koç'un, yeni bir teknik direktör konusunda aceleci davranmamak için Yanal'ı bir süre daha takımın başında tutma fikrine sıcak baktığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde şampiyonluk yolunda havlu atılırken, değişikliğin sezon sonuna kalabileceği ifade ediliyor. (Sabah)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ersun yanal
erol bulut
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam