Son Eklenen Haberler!
23:56 | T. Konyaspor 1-0 Fenerbahçe        -        09:53 | Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında yarı final peşinde        -        09:46 | Ertan Torunoğulları'ndan hakem tepkisi!        -        15:08 | Sadettin Saran kürsüden ateş püskürdü! "Bu ligde adalet herkes için eşit mi"        -        14:11 | Hakan Bilal Kutlualp konuşurken salonda aniden bir ses yükseldi!        -        14:10 | Hakan Safi'den birlik ve beraberlik açıklaması        -        14:08 | Emmanuel Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı!        -        14:07 | Aziz Yıldırım: "Artık Fenerbahçe’de üst akıl aramayalım"        -        14:00 | Fenerbahçe’nin borcu 27 milyar 293 milyon TL!        -        14:00 | Şekip Mosturoğlu: "İnisiyatif rakibimize geçti"
Tam destekle her şey değişti
20.02.2020 - 10:44

Ankaragücü yenilgisi, takımda morallerin dibe vurmasına neden oldu. Üzerinde büyük baskı oluşan Ersun Yanal’ı sıkıntı bastı. Ancak yönetimin derbi öncesi Samandıra’ya ‘tam destek’ çıkarması yapması, her şeyi değiştirdi. Galatasaray maçı öncesi yapılan dünkü antrenmanda bambaşka bir hava vardı. Uzun bir aradan sonra Ersun Yanal’ın yüzü güldü. Futbolcular çalışma boyunca birbirleriyle şakalaştı, takımın moralı ve özgüveni yerine geldi.

Ne kadrodaki önemli eksiler, ne de son dönemdeki olumsuz sonuçlar... Galatasaray maçı öncesi Fenerbahçe’deki en büyük sorun, başta Ersun Yanal olmak üzere tüm takımın moralman dibe vurmuş olmasıydı. Ankaragücü yenilgisiyle birlikte hem Yanal hem de oyuncular mental anlamda çöktü. Tehlikenin farkına varan Ali Koç ve yönetimi hemen duruma el koydu. Yöneticiler, kritik derbi öncesi takıma destek vererek yeniden ayağa kaldırmak için Samandıra’ya adeta üs kurdu.

Hemen etki gösterdi

Ali Koç ve ekibinin tam destek kararının etki göstermesi uzun sürmedi. Samandıra Tesisleri, uzun bir aradan sonra en keyifli günlerinden birine ev sahipliği yaptı. En büyük etki, Ersun Yanal üzerinde oldu. Ankaragücü yenilgisi sonrası ciddi bir baskı altına giren, “Gerekirse istifa ederim” mesajını veren Yanal, dün son derece keyifliydi. Tecrübeli çalıştırıcı, öğrencilerinin çalışmalarını zaman zaman yüzünde tebessümle takip etti.

Yönetim rahatladı

Futbolcuların durumları da Ersun Yanal’dan farklı değildi. Oyuncular, hem sıkı çalışmalarla derbi provasını sürdürdü, hem de birbirleriyle bol bol şakalaştı. Şampiyonluk yolundaki belki de son şans olan Galatasaray maçı öncesi takımın yeniden moral olarak olumlu bir hava yakalaması, yönetimi rahatlattı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ersun yanal
destek
Diğer Haberler
T. Konyaspor 1-0 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında yarı final peşinde
Ertan Torunoğulları'ndan hakem tepkisi!
Sadettin Saran kürsüden ateş püskürdü! "Bu ligde adalet herkes için eşit mi"
Hakan Bilal Kutlualp konuşurken salonda aniden bir ses yükseldi!
Hakan Safi'den birlik ve beraberlik açıklaması
Emmanuel Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı!
Aziz Yıldırım: "Artık Fenerbahçe’de üst akıl aramayalım"
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam