Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Fenerbahçe'de olağanüstü hal!
19.02.2020 - 10:40

Fenerbahçe’de derbi öncesi kollar sıvandı. Ali Koç ve yönetim, Ankaragücü yenilgisinin yaralarını sarmak ve takımın Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanmasını sağlamak için Samandıra’ya üs kuracak. Yöneticiler, pazar gününe kadar tesislerde olup, takıma moral ve destek verecek. Derbiye özel prim dağıtılması da gündeme geldi ancak futbolcular bunu kesin bir dille reddetti: Bu maçı kazanmak boynumuzun borcu

Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolundaki kaderini belirleyecek olan Galatasaray maçı öncesi yönetim harekete geçti. Derbi provasının başladığı önceki gün Ali Koç ve yöneticiler Samandıra’ya çıkarma yaptı. Yönetim, Ankaragücü yenilgisiyle büyük moral bozukluğu yaşayan takıma destek vermek için antrenmanı ziyaret etti. Koç ve yöneticiler, hafta boyunca Samandıra Tesisleri’ne adeta üs kuracak. Maçın oynanacağı pazar gününe kadar idmanları ziyaret edecek olan yöneticiler, takımın yanında olduklarını gösterecek.

‘Mümkün değil’

Kritik mücadele öncesi yönetimden prim çıkışı da geldi. Galatasaray derbisine özel galibiyet primi verilmesi fikri ortaya atıldı. Ancak futbolcular bunu kesin bir dille reddetti. Oyuncular, “Bu maçın öneminin hepimiz farkındayız. Derbiyi kazanmak boynumuzun borcu. Böyle bir karşılaşma için primi kabul etmemiz mümkün değil” çıkışını yaptı.

Yanal’ı rahatlattı

Yönetimin takıma olan bu desteği en çok Ersun Yanal’ı mutlu etti. Zorlu ve sıkıntılı bir süreçten geçen, üzerinde ciddi bir baskı olan tercübeli çalıştırıcı, biraz olsun nefes aldı. Başarılı teknik adam, yönetimin de desteğiyle moral bulan öğrencilerinin, Galatasaray derbisinde iyi bir futbolla galip gelip zirve yolundaki iddiasını bir kez daha göstereceğine inanıyor. (Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ersun yanal
aciklama
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam