Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Fenerbahçe için 2 kritik gün
23.01.2020 - 09:59

PFDK’nın Muriç’e ceza vermesi durumunda hemen Tahkim’e başvurulacak ve Kosovalı, “Planlı olarak kart görmek isteseydim, golden sonra formamı çıkartmam yeteri olurdu” savunması yapacak. Kulüp ayrıca 40 milyon TL artıya geçmek için Sicil Kurulu’nun, borç yapılandırma anlaşmasını yeniden inceleyip olumlu karar vermesini bekliyor

Fenerbahçe'de gözler Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Sicil ve Tahkim Kurulu’na çevrildi. Sarı lacivertliler ilk olarak bugün PFDK’nın Vedat Muriç kararını bekleyecek. Kosovalı yıldız, ligdeki G.Antep maçında kasten ikinci sarı kartını gördüğü gerekçesiyle PFDK’ya sevk edilmişti. Kurulun kararını bugün açıklaması bekleniyor. Golcü oyuncuya ceza gelirle, sarı lacivertli kulüp hemen Tahkim Kurulu’na sözlü veya yazılı bir savunma yapacak. Muriç savunmasında, daha önceki beyanlarını tekrarlayacak.

Sicil Kurulu yeniden toplanıyor

PFDK’NIN ceza vermesi durumunda Muriç, Tahkim’de “Topa rakibin oyuna hızlı başlamasını engellemek için dokundum. Hakemin buna sarı kart göstermesi bile tartışılır. Planlı olarak kart görmek isteseydim golden sonra formamı çıkartırdım” diyecek. Ayrıca Sicil Kurulu, bir kısmını kabul edip bir kısmını reddettiği iki bankayla yapılandırma dosyasını bugün karara bağlayıp Tahkim’e gönderebilir. Sicil Kurulu önceki kararını tekrarlasa bile süreç dinamik olduğu için F.Bahçe’nin yeni mali açılımlar oluşturdukça birkaç kez daha Tahkim’e başvuru yapıp, yeniden görüşülmesi talebinde bulunma hakkı var. Anlaşma kabul edilirse F.Bahçe 40 milyon TL’ye yakın artıya geçecek.

'TÜRKiYE’NiN EN iYi FORVETi MURiÇ'

Kayserispor maçında bir gol atan Mevlüt Erdinç, “Bu golle şeytanın bacağını kırdım. Bu statta Fenerbahçe taraftarlarının önünde gol atmak gerçekten inanılmaz bir duyguymuş. Benim için bir gol bile atmak çok önemliydi çünkü oynadığım birkaç maçta şanssızdım, pozisyona giriyor ama atamıyordum. İnşallah bu maç benim için bir dönüm noktası olur” dedi.

33 yaşındaki oyuncu bu sezon zor bir süreç geçirdiğini belirterek “Gol atamayınca insan güvenini de kaybediyor” ifadelerini kullandı. Mevlüt, kendi mevkisindeki Vedat Muriç’i överek, “Fransa’da Almanya’da oynadım ama Vedat Muriç gerçekten kariyerimde gördüğüm en iyi forvetlerden biri. Türkiye liginin en iyi forveti bizde” diye konuştu. (Hürriyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ali koc
vedat muriqi
pfdk
transfer
tahkim kurulu
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam