Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
İşte Ali Koç’a Fransız sportif direktörü öneren kişi
16.01.2020 - 20:25

Fenerbahçe'de Damien Comolli ile yollar ayrıldı. Ancak Comolli'nin Fenerbahçe'ye geliş süreci oldukça ilginç...

Fenerbahçe’de son dönemde bir isim ön plana çıkmaya başladı... o isim Ömer Koray Uzun. Uzun, 1907 Derneği’nde Ali Koç’un başkanlık yaptığı dönemde yönetim kurulu üyesiydi. Mesleği ise menajerlik. Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Ogün Altıparmak’ın oğlu Batur’la ortak. Batur Altıparmak’ı Fenerbahçeliler, Oulare transferinde futbolcunun kolunu ısırmasıyla ve çıkardığı kavgayla hatırlayacak.

Uzun, Ali Koç’la Damien Comolli’yi tanıştıran isim. Fransız sportif direktörün Fenerbahçe’nin başına geçmesine ön ayak olan isim.

Comolli, 2017 yılında TFF’nin Sportif Direktörlük Sertifika Programı'na o yıl eğitimci olarak katıldı. O dönemde Uzun kendisini Ali Koç’la tanıştırdı.

Comolli, Uzun sayesinde daha 2017 yılında, 1907 Derneği'nde bir sunum yaptı. Bu sunuma Ali Koç da katıldı. Sunumda scouting üzerine bilgiler verdi. Uzun’un iyi ilişkileri olduğu Altınordu üzerinden Fenerbahçe’ye bilgiler sundu. Koç Başkan seçilince ilk transferler ise geçen sezon devre arasında bu sezon Rizespor’a gönderilem Barış Alıcı ile bu sezon Belçika 2.Ligi’nden Westerlo’ya kiralanan Berke Özer oldu.

Comolli, Saracoğlu’na ilk kez yine 2017 yılında ayak bastı. Ekim ayında Kayserispor ile oynan ve 3-3 biten maçı Ali Koç'un locasında takip etti.

Zaten 12 Eylül’de FBTV’de katıldığı canlı yayında Ali Koç; “Comolli ile 8-9 ay çalıştım, bakış açısından etkilendim. Comolli'nin 3. tercihi bizdik. 2 kulüpten daha teklif bekliyordu” açıklaması yaptı. 12 Nisan 2012’de Liverpool’dan kovulduktan sorna 12 Haziran 2018’e kadar yaklaşık 6 yıl iş bulamayan Comolli’nin teklif beklediği takımlar ise hiç açıklanmadı! (Fotospor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
comolli
ali koc
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam