Son Eklenen Haberler!
11:09 | Archie Brown, Fenerbahçe'deki 2. golünü attı        -        11:08 | Jose Mourinho'dan galibiyet sonrası oyuncularına övgü: 'Fantastik, eksiksiz!'        -        11:07 | Mert Müldür: 'Dinlenme lüksümüz yok'        -        11:04 | Anderson Talisca: 'Çok özgüvenliydim'        -        11:01 | İsmail Yüksek: 'Fenerbahçe'den önemli hiçbir şey yok'        -        10:59 | Milan Skriniar: 'Tüm rakiplere zorluk yaratırız'        -        10:54 | Fenerbahçe 3-1 Kocaelispor        -        11:30 | Fenerbahçe'de seçim için kritik gün 29 Ağustos!        -        11:29 | Fenerbahçe'de sıra ayrılığa geldi!        -        21:11 | Aziz Yıldırım’ın kızından müthiş iddia
Ricardo Rodriguez'in menajerinden flaş açıklama
14.12.2019 - 17:16

Ricardo Rodriguez'in menajeri Gianluca Di Domenico, oyuncusu için Milan ile görüştüklerini ve ocak ayında ayrılık için anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Ocak ayında Milan'dan ayrılmak isteyen İsviçreli sol bek Ricardo Rodriguez'in menajeri Gianluca Di Domenico, son günlerde ortaya çıkan Napoli ve Türkiye iddialarıyla ilgili konuştu.

Milan'da arasının çok iyi olduğu Gattuso'nun Napoli'nin başına geçmesi üzerine Güney İtalya'ya gideceği yönünde çıkan haberlere cevap veren Di Domenico, "Ricardo Rodriguez, sezonun ikinci yarısında olabildiğinde çok oynamak istiyor. Milan Sportif Direktörü Paolo Maldini ile görüştük ve daha fazla oynaması için ayrılık talebimizi kabul etti. Evet, Gattuso ile arası çok iyi ve birbirlerini hem seviyorlar, hem saygı duyuyorlar. Ancak, Napoli iddiaları tamamen söylenti. Resmi veya gayrıresmi hiçbir girişim yok." ifadelerini kullandı.

Di Domenico, Rodriguez'in amacının EURO 2020'ye formda gitmek olduğunu belirterek, "Sezonun ikinci yarısını başka bir kulüpte geçirecek. EURO 2020'de en formda haliyle oynamak amacında. En çok oynayacağı, en çok süre alacağı kulüpte oynamak istiyor. Şimdilik bu kadar söyleyebilirim." diyerek sözlerini noktaladı.

G.SARAY, TERİM İLE... F.BAHÇE, GUSTAVO İLE...

İsviçre basınında yer alan haberde; Ricardo Rodriguez için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın teklifleri olduğu vurgulandı.

Luiz Gustavo'nun transfer için eski takım arkadaşı Ricardo Rodriguez ile görüşüp Fenerbahçe'yi anlattığı ve ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Fatih Terim'in ise eski oyuncusu olan ve arasının çok iyi olduğu Milan Sportif Direktörü Paolo Maldini ile bu transfer için görüştüğü ifade edildi.

EURO 2020'DE RAKİBİMİZ OLACAK

27 yaşındaki Ricardo Rodriguez, bu sezon sadece 4 Serie A maçında 342 dakika süre aldı. Rodriguez'in forma giyeceği İsviçre, EURO 2020'de A Milli Takımımız'ın rakipleri arasında yer alıyor. (Sporx)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
rodrigues
transfer
aciklama
Diğer Haberler
Archie Brown, Fenerbahçe'deki 2. golünü attı
Jose Mourinho'dan galibiyet sonrası oyuncularına övgü: 'Fantastik, eksiksiz!'
Mert Müldür: 'Dinlenme lüksümüz yok'
Anderson Talisca: 'Çok özgüvenliydim'
İsmail Yüksek: 'Fenerbahçe'den önemli hiçbir şey yok'
Milan Skriniar: 'Tüm rakiplere zorluk yaratırız'
Fenerbahçe 3-1 Kocaelispor
Fenerbahçe'de seçim için kritik gün 29 Ağustos!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam