Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Samandıra'da büyük savaş var!
10.12.2019 - 10:06

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Sivasspor maçında sürpriz kararlara imza atabilir! Öte yandan sarı-lacivertliler, sakatlık ve cezaların tamamlanmasıyla tam kadroya yakın çalışmaya başlarken, özellikle bazı mevkilerde büyük bir forma savaşı yaşanmaya başlandı!

Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Fenerbahçe'de oyuncuların sakatlık ve cezalarını tamamlamalarıyla tam kadroya yakın çalışmaya başlarken, özellikle bazı mevkilerde büyük bir forma savaşı yaşanmaya başlandı. Bu hafta sağ bek Isla'nın etkileyici bir performans ortaya koymasının yanısıra bir antrenmana çıkmasına rağmen iyi bir oyun sergileyen Hasan Ali ve kart cezası tamamlanan Nabil Dirar'ın hafta boyunca yoğun bir forma mücadelesi vermeleri bekleniyor.

SERDAR AZİZ FORMAYI KAPTI

Stoperde ise formsuz Zanka'nın yerine bu hafta forma giyen Sadık Çiftpınar'ın da iyi bir performans sergilemesi o bölgede de büyük bir mücadeleye sahne olurken, Serdar Aziz'in forma giymesine ise kesin gözüyle bakılıyor. Adil Rami de büyük bir çaba gösterse de ikinci yarıdan önce formayı kapması beklenmiyor.

DİRAR ALTERNATİF OLACAK

Fenerbahçe'nin orta sahasında da büyük bir forma yarışı söz konusu. Moses'ın sakatlanmasıyla sağ açıkta bu hafta Ozan Tufan oynarken, kupa maçının etkili ismi Deniz ve Gençlerbirliği maçında 45 dakika şans bulup herkesi etkileyen Ferdi de formayı kapmak için antrenmanlarda büyük özveri gösteriyorlar. Bu bölgede Sivasspor maçında bir diğer alternatif ise Nabil Dirar olacak. (Habertürk)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
idman
samandira
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam