Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Vedat Muriç: Erken de çıkabilirdim ama gol atmayı bekledim
03.12.2019 - 23:20

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Vedat Muriç, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında İstanbulspor'u 4-0'lık skorla mağlup ettikleri maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Fenerbahçe, İstanbulspor'u Ülker Stadı'na 3-0'la geçti ve ikinci maç için büyük avantaj yakaladı. Fenerbahçe'nin golleri Deniz Türüç, Ferdi Kadıoğlu, Vedat Muriç ve Miha Zajc'tan geldi.

Maçın ardından Vedat Muriç, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

İşte Kosovalı golcünün maç sonu açıklamaları:

"Yoğun bir tedavi süreci geçirdim. Sağlık ekibimizden Allah razı olsun. Planlanandan erken döndüm. Hafif ağrılarım oluyor, mutluyum. Bugün de maç eksiğim olduğunu düşündüğüm için hocamdan oynamak istedim. Erken de çıkabilirdim ama gol atmayı bekledim ve sonra çıktım."

"Umarım cuma günü de bunu sürdürürüz. Ersun Yanal, yılların hocası. Hissiyatın tamamına da sahip. Beni çıkarmadı. Malatya maçında oynamam riski artıracaktı. 8 hafta uzak kalabilecektim. Tedbir amaçlı çıkmadım. Göztepe maçında iyi hissettiğim için takımla gitmek istedim."

"Bugün 75 dakika oynadım. Ağrı hissetmedim. Çekilen MR'larda 5 hafta bir şey yapamazlar dediler. 21. gün takımla idmana çıktım. 10-12 gün erken çıktım. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Fiziki yapı da etkili olabilir. Evde huzur, rahatlık olunca gerisi geliyor. Eşime de teşekkür ederim."


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
vedat muriqi
aciklama
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam