Son Eklenen Haberler!
09:03 | Mou için ağlayacak halim yok        -        10:48 | Ali Koç'tan Ahmet Metin Genç'e tepki        -        10:45 | Kerem Aktürkoğlu: "Fenerbahçe formasını hep hayal ettim"        -        10:44 | Ederson: 'Daha fazla gol atabilirdik'        -        10:43 | İsmail Yüksek: 'Kazanmayı hak ettik'        -        10:41 | Archie Brown'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması!        -        01:36 | Yönetim Kurulu Üyemiz Hulusi Belgü, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu        -        01:36 | Domenico Tedesco, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu        -        01:35 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor        -        12:37 | Fenerbahçe - Trabzonspor maçının VAR hakemi belli oldu!
Max Kruse için olay iddia! 'Halı sahada sakatlandı'
26.11.2019 - 12:24

Fenerbahçe'de hücum bölgesindeki oyuncuların sakatlıkları sonrasında Max Kruse'den iyi haberler geliyor.

Alman futbolcunun takımla antrenmanlara başlayacağı ve Göztepe kafilesinde olacağı bildirildi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kruse'nin 11 oynatılıp oynatılmayacağını ise fiziksel durumu ve antrenmanlardaki performansı belirleyecek. Alman futbolcunun Yanal ile bir görüşme yaptığı ve görev vermesi halinde forma giymeye hazır olduğunu belirttiği gelen bilgiler arasında.

Özel antrenör eşliğinde özel çalışmalar yapan ve fizik kuvvetlendiren program uygulayan 31 yaşındaki futbolcu, Ersun Yanal'ın da en güvendiği isimlerin başında geliyor. Kruse, bir an evvel kadroya dönmek için çaba harcıyor.

KRUSE İÇİN YENİ İDDİA; HALI SAHADA SAKATLANDI

Öte yandan A Spor yorumcusu Emre Bol, Artı Futbol programında Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse'nin sakatlığına dair açıklamalarda bulundu. Emre Bol, "İki üç gün önce biriyle konuştum. Önce Göztepe maçına sakatlar yetişecek diyorlardı. Şimdi de Kruse'nin ne zaman döneceği belli değil belki sezonun ilk yarısını bile kapatmış olabilir diyorlar. Şimdi sakatlığıyla ilgili de, tabiki de bu bir iddiadır. Bunu doğrulatamadığım için net konuşamıyorum ama söylenen, Fenerbahçeli olarak bilinen birinin villasında ayak tenisi oynarken sakatlandığını falan söylüyorlar. Yani sen Fenerbahçe'den bu kadar milyon euro'yu götüreceksin, gidip de milletin halı sahasında ayak tenisi oynarken sakatlanacaksın. Bu profesyonelliğe yakışır bir şey mi?" dedi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
max kruse
sakatlik
Diğer Haberler
Mou için ağlayacak halim yok
Ali Koç'tan Ahmet Metin Genç'e tepki
Kerem Aktürkoğlu: "Fenerbahçe formasını hep hayal ettim"
Ederson: 'Daha fazla gol atabilirdik'
İsmail Yüksek: 'Kazanmayı hak ettik'
Archie Brown'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması!
Yönetim Kurulu Üyemiz Hulusi Belgü, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu
Domenico Tedesco, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam