Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Fenerbahçe’de 4. okul yolda!
21.11.2019 - 11:42

Devir anlaşması kapsamında daha önce toplam 3700 öğrenci kapasiteli üç okul ile bir de spor salonu yaptıran sarı-lacivertliler, denk derslik sayısını çoktan aşmalarına rağmen 600 kapasiteli bir ilkokul daha inşa ettirecek.

FENERBAHÇE'YE devredilen Kenan Evren Lisesi arazisiyle ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Sarı-lacivertli kulübün, denk derslik sayısını çoktan aşmalarına rağmen bir okul daha yaptırma taahhüdü verdiği ortaya çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, devirle ilgili müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı yüksek divan kurulu toplantısında vermişti. Kulüp, daha önce de söz konusu arazinin devri için üç okul ve bir spor salonu yapmıştı.

ARAZİYİ DE ALDILAR

KENAN Evren Lisesi'nde yaklaşık 600 öğrenci eğitim görüyor. Fenerbahçe'nin yaptırdığı üç okulda ise toplam 3700 öğrenci bulunuyor. Buna rağmen sarı- lacivertli kulüp, 600 öğrenci kapasiteli bir ilkokul daha yaptıracak. Öte yandan yapımı tamamlanan üç okuldan ikisinin arazisini devlet verirken sonuncusunu ise Fenerbahçe'nin aldığı öğrenildi. Kayışdağı'ndaki 16 dönümlük arazideki gecekondularda oturanlara bedellerinin ödendiği bildirildi.

YENİ PROJE GELİŞTİRİLECEK

FENERBAHÇE, 21 bin metrekare inşaat imar izni bulunan lise arazisine yönelik proje geliştirme çalışmalarına başladı. Buraya AVM, ofis ve rezidansın içinde olacağı bir karma proje yapılması fikrinin ağırlık kazandığı ancak henüz kesin bir kararın verilmediği gelen haberler arasında. Alan içindeki tarihi eser ise korunacak. (Sözcü)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
arazi
okul
kenan evren
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam