Son Eklenen Haberler!
02:26 | İtalyanlar duyurdu: Chukwueze'in menajeri, Fenerbahçe ve Beşiktaş için İstanbul'da!        -        02:25 | Robin van Persie'den yıllar sonra gelen Vitor Pereira itirafı!        -        02:21 | Allan Saint Maximin’in yeni takımı şaşırttı        -        02:21 | Fenerbahçe'de İsmail Yüksek sevinci!        -        02:17 | Fenerbahçe'nin rakibi Feyenoord'da Paixao, Marsilya'ya transfer oldu!        -        02:14 | Ali Koç'tan 'Bankalar Birliği' müjdesi        -        09:15 | Fenerbahçeli taraftarlardan Arda Güler'in yakın arkadaşına hücum! Mesaj yağmuruna tuttular        -        09:13 | Mourinho'dan Perez'e David Alaba telefonu        -        09:10 | Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu        -        09:09 | Ali Koç sinyali verdi, Skriniar - Semedo geldi!
Comolli: Kapıyı neredeyse kıracaktım!
14.11.2019 - 13:44

İstanbul'da yaşayan Fransızlar'ın kurduğu dernek, Ülker Stadı’nı ziyaret etti. Misafirlere, kendisi de Fransız olan Damien Comolli de eşlik etti. Son derece neşeli bir şekilde geçen ziyarette Comolli, gelenlere Fenerbahçe tarihi ve statla ilgili bilgiler verdi, bol bol espri yapmayı da ihmal etmedi.

İstanbul'da yaşayan Fransızlar'ın kurduğu dernek, Ülker Stadı’nı ziyaret etti. Misafirlere, kendisi de Fransız olan Damien Comolli de eşlik etti.

Son derece neşeli bir şekilde geçen ziyarette Comolli, gelenlere Fenerbahçe tarihi ve statla ilgili bilgiler verdi, bol bol espri yapmayı da ihmal etmedi.

İşte Comolli’nin sözleri...

‘Bu duvar dolacak’


■ ”Burası maç hakemlerinin kaldığı oda. Bu sezon birçok kez bu kapıyı kırmamak için kendimi zor tuttum (Gülerek).”

■ ”Rakip soyunma odası... Buraya ben de sizinle birlikte ilk kez geldim.”

■ (Zidane, İbrahimovic, Hazard, Beckham gibi isimlerin formasının olduğu duvarı göstererek) “Burada, Fenerbahçe’ye rakip olan ünlü oyuncuların formalarını asıyoruz. Bu duvarı en kısa sürede dolduracağız!”

■ ”Basın odası... Maçları kazandığımızda 4, kaybettiğimizde 2 oyuncu demeç vermek zorunda. Kötü performans sergilediğimiz maçlardan sonra oyuncuları konuşmaya ikna etmek zor oluyor.”

‘Atatürk büstü olan tek stat’

■ ”Yönetim Kurulu’nda 3 kadın var. Şu anda yok ama ileride kadın antrenörlerimiz olmasını hedefliyorum. Bir keresinde erkekler ceza aldığı için 40 bin kadın taraftarımızın önünde oynamıştık.”

■ ”Rehberin söylediğine göre, burası Türkiye’de Atatürk büstünü görebileceğiniz tek stat! Atatürk, kulübümüzün bir parçası değildi ama Fenerbahçe’yi ziyaret etti.”


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
damien comolli
Diğer Haberler
İtalyanlar duyurdu: Chukwueze'in menajeri, Fenerbahçe ve Beşiktaş için İstanbul'da!
Robin van Persie'den yıllar sonra gelen Vitor Pereira itirafı!
Allan Saint Maximin’in yeni takımı şaşırttı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek sevinci!
Fenerbahçe'nin rakibi Feyenoord'da Paixao, Marsilya'ya transfer oldu!
Ali Koç'tan 'Bankalar Birliği' müjdesi
Fenerbahçeli taraftarlardan Arda Güler'in yakın arkadaşına hücum! Mesaj yağmuruna tuttular
Mourinho'dan Perez'e David Alaba telefonu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam