Son Eklenen Haberler!
12:13 | Rodrigo Becao'nun talipleri artıyor! Benfica ihtimali        -        12:13 | Olimpia Milano 72-87 Fenerbahçe Beko        -        00:03 | Fenerbahçe'ye Çağlar Söyüncü'den iyi haber        -        00:01 | Fenerbahçe'den 'Mert Hakan imzalı forma' açıklaması        -        10:22 | Asensio kariyer rekoruna koşuyor!        -        10:20 | Sahada da, parada da kazanan Fenerbahçe! Milyarlık gelir geliyor        -        10:18 | Jhon Duran'a uyarı! Tepkisi gündem olmuştu        -        00:57 | Mert Hakan Yandaş cephesinden ilk açıklama! 'Dosya içeriklerinin sızdırılması kabul edilemez'        -        21:55 | Fenerbahçe'ye Archie Brown'dan kötü haber        -        10:52 | Anderson Talisca rekoru 1 golle kaçırdı! Fenerbahçe tarihine geçecekti
Fenerbahçe Beko 90-82 Bayern Münih
09.11.2019 - 02:42

Turkish Airlines EuroLeague 7. hafta maçında Bayern Münih’i konuk eden Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, karşılaşmadan 90-82 galip ayrıldı.

Ekibimizin en skorer oyuncusu 19 sayıyla Derrick Williams olurken; onu 14 sayıyla Melih Mahmutoğlu takip etti. Sloukas 13, De Colo 12, Kalinic 10, Vesely 8, Datome 5, Lauvergne 4, A. Muhammed 3, Ahmet ise 2 sayı üretti.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmayı; Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sevil Zeynep Becan ve Alper Pirşen de izledi.

Zeljko Obradovic yönetimindeki Ekibimiz maça; Nando de Colo, Jan Vesely, Kostas Sloukas, Derrick Williams ve Nikola Kalinic beşiyle başladı.

İlk çeyreğe Jan Vesely’nin sayılarıyla başlayan Fenerbahçe Beko, Derrick Williams ile skoru 11-11’de eşitledi. Televizyon molasından sayılarla dönen rakibimiz olurken; Takımımız Çeyreği Joffrey Lauvergne’nin basketiyle 18-15 önde tamamladı.

İkinci çeyrek karşılıklı sayılara sahne olurken; her iki takım da skor avantajını eline almakta zorlandı. Kaptan Melih Mahmutoğlu’nun üç sayılık isabetleriyle 28-25 öne geçen Fenerbahçe Beko, Derrick Williams’ın basketleriyle de soyunma odasına 40-39 önde giden taraf oldu.

İkinci yarıya Nando de Colo’nun sayılarıyla başlayan Ekibimiz, yine de Colo ile skoru 51-51’de eşitledi. Bu bölümde her iki takım da sayı üretmekte zorlanırken; bitime son iki dakika kala Fenerbahçe Beko 57-56 öne geçti. Ancak rakibimizin Paul Zipser ile sayılar üretmesine engel olamayan Takımımız, üçüncü çeyreği 61-62 geride tamamladı.

Son çeyreğe Jan Vesely ve Nikola Kalinic’in sayılarıyla başlayan Fenerbahçe Beko, Datome ile farkı 6 sayıya çıkardı(70-64). Bu bölümde etkili hücum organizasyonlarıyla skor üstünlüğünü eline alan Takımımız, karşılaşmayı 90-82 kazandı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
fenerbahce beko
euroleague
bayern
Diğer Haberler
Rodrigo Becao'nun talipleri artıyor! Benfica ihtimali
Olimpia Milano 72-87 Fenerbahçe Beko
Fenerbahçe'ye Çağlar Söyüncü'den iyi haber
Fenerbahçe'den 'Mert Hakan imzalı forma' açıklaması
Asensio kariyer rekoruna koşuyor!
Sahada da, parada da kazanan Fenerbahçe! Milyarlık gelir geliyor
Jhon Duran'a uyarı! Tepkisi gündem olmuştu
Mert Hakan Yandaş cephesinden ilk açıklama! 'Dosya içeriklerinin sızdırılması kabul edilemez'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam