Son Eklenen Haberler!
11:30 | Akademi projesi durdu        -        11:27 | Talisca'nın sırrı ortaya çıktı! Evini tesise çevirdi        -        11:01 | Fenerbahçe pes etmedi! 17 sayı geriden gelerek kazandı        -        02:34 | Kerem Aktürkoğlu tarihe geçti! Fenerbahçe'de 18 yıl sonra bir ilk        -        02:33 | Anderson Talisca: Bu şekilde devam edeceğiz        -        02:32 | Jayden Oostwerwolde: Ligde de bana göre iyi gidiyoruz        -        02:31 | Zeki Murat Göle'den Tedesco'ya övgü        -        02:26 | SK Brann 0-4 Fenerbahçe        -        09:29 | Fenerbahçe'de Alexander Sörloth zirvesi!        -        00:34 | Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin yıldızına göz koydu! 'Ocak ayında ayrılacak'
Maccabi Fox 67-55 Fenerbahçe Beko
31.10.2019 - 02:15

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 5. hafta maçında Maccabi Fox’a konuk oldu. Ekibimiz, Menora Mivtachim Arena’da oynanan mücadeleden 67-55 mağlup ayrıldı. Takımımızın en skorer oyuncusu 13 sayıyla Nando de Colo olurken; onu 11 sayıyla Derrick Williams ve ali Muhammed takip etti.

Zeljko Obradovic’in öğrencileri maça; Melih Mahmutoğlu, Kostas Sloukas, Nikola Kalinic, Derrick Williams ve Ahmet Düverioğlu beşiyle başladı.

Karşılaşmaya 6-0’lık Maccabi Fox serisiyle başlanırken, ilk sayılarımız Jan Vesely’den geldi. Takımımız, Derrick Williams ile skoru 10-4’e getirdi. Fenerbahçe Beko, Othello Hunter’ın sayılarına Ali Muhammed’in serbest atışlarıyla cevap verdi ve çeyreğin sonucunu belirledi: 12-6

Maccabi Fox ikinci çeyrepe Tyler Dorsey’nin sayılarıyla başlasa da Takımımız, Nando de Clolo’nun üç sayılık isabetiyle durumu 15-9 yaptı. Ancak ev sahibi ekip, Scottie Wilbekin ile üst üste sayılar üretince fark çift hanelere çıktı: 22-10. İkinci çeyrek Maccabi’nin 35-15 üstünlüğüyle sona erdi.

Soyunma odasından Derrick Williams’ın üçlüğüyle dönen Fenerbahçe Beko, savunmada istediği oyunu ortaya koyamayınca skor 43-23’e geldi. Çeyreğin son dakikalarında etkili hücum organizasyonları yakalayarak farkı 8 sayıya kadar indirdi: 49-41. Othello Hunter’ın serbest atışları çeyreğin sonucunu belirlerken, Fenerbahçe Beko son çeyreğe 52-41 geride girdi.

Son çeyreğe Ali Muhammed’in sayılarıyla başlayan Takımımız, farkı 6 sayıya düşürdü(57-51). Ancak hücum organizasyonlarında doğru tercihler yapamayan Ekibimiz, Omri Casspi ve Tarık Black’in sayılarına engel olamayınca durum 62-54 oldu. Takımımız, karşılaşmadan 67-55 mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, 1 Kasım Cuma günü saat 20.45'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Zalgris Kaunas'ı konuk edecek.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
maccabi tel aviv
basketbol
euroleague
Diğer Haberler
Akademi projesi durdu
Talisca'nın sırrı ortaya çıktı! Evini tesise çevirdi
Fenerbahçe pes etmedi! 17 sayı geriden gelerek kazandı
Kerem Aktürkoğlu tarihe geçti! Fenerbahçe'de 18 yıl sonra bir ilk
Anderson Talisca: Bu şekilde devam edeceğiz
Jayden Oostwerwolde: Ligde de bana göre iyi gidiyoruz
Zeki Murat Göle'den Tedesco'ya övgü
SK Brann 0-4 Fenerbahçe
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Konyaspor
15.12.2025 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam